Pretraži

UŽIVAO U ZIMSKIM ČAROLIJAMA, PA POTEZOM NASMEJAO SVE: Darko Lazić prijateljima priredio urnebesne trenutke, evo kako su se proveli (FOTO)

Showbiz
1
Darko Lazić
Foto:Printscreen/Instagram:darkolazicofficial

Darko Lazić je odlučio da zajedno sa svojim najbližima uživa u mirnom danu, a nakon toga su svi otišli na jednu aktivnost na kojoj je Darko svojim ponašanjem nasmejao sve!

Poznati pevač Darko Lazić u poslednje vreme često na Instagramu kači objave u kojima pokazuje kako uživa u životu i pre svega u malim svakodnevnim trenucima sa svojom porodicom, a prema fotografijama koje deli reklo bi se da i te kako uživa u životu.

On se pre nekoliko meseci oženio sa prelepom Katarinom, pa od tada njih dvoje stalno objavljuju kako provode zajedničke trenutke i kako uživaju bračnom životu.

Sada je Darko novim objavama još jednom pokazao na koji način provodi slobodne dane. On je prvo na Instagramu objavio fotografiju gde se vidi kako uživa sa suprugom i prijateljima u  porodičnom ručku u kućnom ambijentu.

DARKO LAZIĆ
Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Nakon ručka svi zajedno su se uputili na klizanje gde su nastavili da uživaju u zajedničkim trenucima, a svima je bilo posebno simpatično to što je Darko tek učio da kliza.

Njegov prijatelj je objavio snimak na kom se vidi Darkov trud i želja da nauči klizanje, dok je njegovog prijatelja ovaj postupak jako nasmejao. Ekipa je nakon toga nastavila da uživa u zimskim čarolijama i da deli slike i snimke sa svojim pratiocima.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz