Pretraži

Darko Lazić se vraća u Brestač?

Showbiz
0
Photo: Instagram/ darkolazicofficial

Naime, čim je njegova bivša nevenčana supruga Marina Gagić spakovala kofere i sa detetom se vratila kod svojih roditelja, Darko Lazić ušao je u emotivnu vezu sa koleginicom Barbarom Bobak.

Posle nekoliko meseci zabavljanja i skandala, Lazić je dolučio da zaprosi Barbaru. No, prsten u njihovom slučaju nije promenio ništa jer su od još od samog starta njih dvoje započeli zajednički život.



Međutim, jedna stvar se jeste promenila. Darko i Barbara žive u stanu u Novom Sadu koji iznajmljuju, ali pevač je odlučio da se to promeni nakon što ju je verio.

Kako izvor blizak paru tvrdi, on ipak ne može bez svog sela, Brestača gde je  sagradio velelpnu kuću dok je bio u braku sa pevačicom Anom Sević, ali je luksuzno operemio dok je bio u vanbračnoj zajednici sa Marinom.

Barbara nije imala izbora, te je morala da pristane na njegov zahtev zbog čega će se uskoro Lazić vratiti porodičnom domu u selu gde je rođen.

  • Darko je kuću u Brestaču, na placu pored svoje porodice, sagradio dok je bio u braku sa Anom Sević. Ana nikada nije želela život na selu, zbog čega je on bio prinuđen da kupi stan u Beogradu, koji je nakon razvoda pripao njoj. Kada je započeo vanbračnu zajednicu sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, Lazić je opremio kuću i tu je živeo sa njima. Bilo mu je lepo jer u kući do njegove živi porodica, sa kojom se viđao svakodnevno – rekao je izvor blizak paru.

  • Međutim, kada ga je Marina napustila i odvela sina sa sobom kod svojih roditelja, u selo nedaleko od Brestača, Darko je uplovio u vezu sa Barbarom Bobak i sa njom započeo zajednički život u iznajmljenom stanu u Novom Sadu. S obzirom na to da su bili na "probi" dok nije shvatio da je ona prava, rešio je nedavno da je veri. Posle toga došli su do rešenja da bi bilo najbolje da žive u njegovoj kući jer imaju komfor i udobnost. Nažalost, zbog situacije sa koronavirusom, Darko nije u mogućnosti da kupi neki stan slične kvadrature, pa je najbolja opcija da odu u njegovo rodno selo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz