Pretraži

DARKO LAZIĆ OTPUTOVAO VAN SRBIJE: Pored supruge društvo mu pravi i poznata pevačica! (FOTO)

Showbiz
0
Darko Lazić
Foto:Printscreen/Instagram:darkolazicofficial

Pevač Darko Lazić je sa svojom suprugom Katarinom otputovao u Beč, a društvo im na putovanju pravi Darkova koleginica.

Poznati pevač Darko Lazić u poslednje vreme ne krije koliko uživa u životu, a na svom Instagramu svakodnevno deli najlepše trenutke koje provodi sa svojom suprugom Katarinom i njihovim prijatlejima.

On je sada sa svojom suprugom otputovao u Beč, koji važi za jednu od najlepših evropskih prestonica tokom praznika, a otkada su otputovali, svakodnevno sa svojim pratiocima dele zanimljive trenutke sa ovog putovanja.

DARKO LAZIĆ
Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Paru na ovom putovanju društvo pravi i Darkova koleginica i dugogodišnja prijateljica, Andreana Čekić, sa kojom je on podelio fotografiju napisavši kako je to tradicija još od 2014. godine.

Njih dvoje su vidno raspoloženi sa širokim osmehom pozirali u kućnom izdanju ispred novogodišnje jelke koja je ukrašena u srebrnom tonu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

Poznata pevačica je inače i odrasla u Beču, ali je učešćem u jednom muzičkom takmičenju započela karijeru u Beogradu. Ipak, ona je nedavno odlučila da se vrati u prestonicu Austrije.

– Ja sam iz Beča putovala za Srbiju, pošto sam tamo odrasla, odatle sam dolazila kada sam se takmičila u „Zvezdama Granda“. Kada sam odlučila da ostanem neko vreme u Beogradu, nisam baš planirala da to bude jedanaest godina. Šta znam, u januaru sam odlučila da se vratim tamo, da mi baza bude u Beču i mislim da je pravo vreme bilo za to – kazala je ona pre nekoliko meseci za domaće medije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz