Pretraži

UŽIVAJU U LJUBAVI I NE RAZDVAJAJU SE: Darko Lazić i njegova supruga pokazali kako provode zajedničko vreme (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/_katarina_24

 Kao što možemo da ispratimo na društvenim mrežama, njihova ljubav cveta i vidimo da su nikad srećniji.

Oni se poznaju još iz mlađih dana kada su imali već emotivan odnos, pa se sada odigrao samo jedan "reunion" i vratili su se jedno drugom.

Darko i Katarina pokazali su da uživaju u prvim bračnim danima, a koliko vole da provode vreme zajedno, dokazali su najnovijom fotografijom na Instagramu, koju su snimili tokom zajedničkog trening.

– Gospodin nije raspoložen za slikanje, ali čisto da se zabeleži da se još neko vraća na treninge – napisala je Darkova supruga Katarina, koja je fotografiju podelila sa pratiocima na Instagramu.

Foto:Printscreen instagram/katarinalazic_24

Foto:Printscreen instagram/katarinalazic_24

 

 

Po svemu sudeći novi mladi bračni par sve voli da radi zajedno, pa čak i da treniraju u društvu. Tako da nam je to očigledan dokaz da njihova ljubav cveta iz dana u dan i nadamo se da će tako ostati.

Podsećamo, grandiozno veselje i crkveno venčanje folkera Darka Lazića i njegove supruge Katarina, koje se najavljivalo mesecima, održano je krajem avgusta u pevačevom rodnom mestu, Brestaču.

Darko i Katarina su ispoštovali brojne stare srpske običaje, pevač je kupio mladu, gađao jabuku na drvetu, a kako je sam naveo njima je bilo bitno da ispoštuju sve ove običaje.

Darko je u svojoj prvoj izjavi nakon venčanja jedva suzdržao emocije, i istakao da mu na ovaj dan nedostaje otac.

– Trudim se da zadržim suze, ali neke stvari ne možeš da sakriješ. Ja sam bio najemotivniji. Grašo će nam pevati pesmu za prvi ples. Čekamo još jedan običaj da ispoštujemo, čekamo ključ da nam stigne. To mi je bilo bitno da ispoštujemo. Šta da radimo, nedostaje mi otac, ali život ide dalje. Kaćina sestra Tijana nas je spojila, zajedno smo pevali pre dosta godina. Rekla mi je "nemoj da mi diraš sestru". danas je svadba, a sutra će biti ručak kod kuće za rodbinu i prijatelje – rekao je Lazić tom prilikom za "Kurir".
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz