Pretraži

„Ona mi je dala mnogo saveta“: Breskvica iskreno o takmičenju na Pesmi za Evroviziju, pa priznala koja KOLEGINICA joj je najviše pomogla

Showbiz
0
breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Poznata pevačica Anđela Ignjatović, javnosti poznatija kao Breskvica, kandidovala se za predstavnika na Pesmi za Evroviziju 2024. godine, a sada je otkrila kakva je reakcija njenih najbližih povodom njenog učešća.

Breskvica privlači veliku pažnju medija još od kada se pojavila u javnosti, a poslednjih dana ona je čest tema, nakon što se prijavila za takmičenje na „Pesmi za Evroviziju“. Njena pesma „Gnezdo orlovo“ izazvala je suprotstavljene komentare, a sada je pevačica otkrila neke detalje vezane za njeno učešće na takmičenju, pa je prvo istakla kako je popularnost pesme prevazišla njena očeivanja.

Prezadovoljna sam time kako je publika prihvatila novu pesmu. Očekivala sam da će im se dopasti, ali nisam se nadala podršci baš u ovolikoj meri. Jako dugo radimo na tome, tek ćemo da radimo i zaista sam presrećna – rekla je mlada pevačica za Blic.

Nakon ovoga ona je istakla da priželjkuje odlazak na Evroviziju, i da bi to bila velika stvar za njenu karijeru.

– Ne mogu da kažem da očekujem da ću otići na Evroviziju, ali svakako da priželjkujem, kao i svako ko se prijavio. To mi je trenutno najveća želja. U ovom trenutku bi to apsolutno bila kruna moje karijere – rekla je Breskvica, pa otkrila sa kojom koleginicom se konsultovala.

– Pričala sam sa Sanjom Vučić, ona mi je zaista dala mnogo saveta i time mi pomogla – istakla je pevačica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Ona je takođe priznala i koja pesma za Beoviziju se njoj najviše dopada:

– Takmičari na ovogodišnjoj Beoviziji su zaista pretalentovani i imaju jako dobre pesme. Ja sam izdvojila Teya Doru jer mi je njena pesma najdraža, ali svako od njih je zaista na nivou. Imam ozbiljnu konkurenciju – rekla je ona, pa otkrila kako njeni najbliži reaguju na uspeh koji je postigla.

– Svi članovi moje porodice, uključujući i dečka, su oduševljeni zaista i jedva čekaju da nastupam – zaključila je pevačica za Blic.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz