Pretraži

Bredli Kuper na meti podsmeha zbog novog imidža, korisnici interneta ga ne štede: “Da li mu je iko rekao da izgleda kao kreten?!” (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Youtube printscreen/SAG-AFTRA Foundation

Poznati glumac Bredli Kuper ponovo je postao tema podsmeha na društvenim mrežama, i to zbog svog novog imidža koji nije baš naišao na oduševljenja fanova.

Poznati glumac Bredli Kuper u poslednje vreme privlači veliku pažnju medija i to zbog svoje veze sa 20 godina mlađom manekenkom Điđi Hadid.

Premda su se njih dvoje dugo trudili da sakriju navode o vezi, nekoliko puta su uslikani zajedno na javnim mestima, nakon čega je par shvatio na nema više svrhe skrivati se.

Ipak, nedavno su se pojavile nove fotografije poznatog glumca, koje su privukle veliku pažnju javnosti, ali ovoga puta na njima nije bila Điđi Hadid, a zbog velike transformacije svi se pitaju da li je uopšte bio i Bredli Kuper.

Naime, poznati glumac je pre nekoliko dana prošetao Njujorkom u opuštenoj odevnoj kombinaciji u društvu svoje ćerkice Lee. Obukao je farmerke, crnu košulju kratkih rukava i sive patike, ipak, svi su primetili njegovu promenu imidža.

Naime, ono što nikome nije moglo da promakne jeste njegova brada koja mu je dala potpuno drugačiji izgled. On je obrijao deo ispod donje usne, a na ostatku lica je imao svoj uobičajen stil.

Foto: Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije poznato šta je motivisalo glumca na ovakvu promenu imidža – da li je u pitanju bila samo želja za promenom ili je možda to uradio zbog neke nove uloge.

Bilo kako bilo, ova promena je naišla na veliku pažnju medija, ali i mnogobrojnih fanova.

“Imamo pitanja”, napisao je jedan korisnik na X-u , dok se neko drugi našalio da je doživeo nezgodu dok se brijao.

“Da li mu je iko rekao da izgleda kao kreten?”, napisao je drugi, a treći je dodao da je glumac “brijao bradu u 6 ujutro”.

Inače, ovo je drugi put za mesec dana da je poznati glumac postao meta ismevanja na društvenim mrežama. Naime, one je nedavno naleteo na sličnu reakciju nakon snimka sa koncerta Tejlor Svift na kom se vidi Bredli Kuper kako pokušava da prati svoju 20 godina mlađu devojku dok pleše uz hitove poznate pevačice.

Kuper je izgledao veoma nesnađeno i smešno u ovom pokušaju, pa su tom prilikom mnogi prokomentarisali kako je glumca „uhvatila kriza srednjih godina“.

Komentari (1)

  1. I da obrije desnu stranu glave, a levu da ostavi, i dalje je žešći baja od ovih koji ga prozivaju. Jbt… obrijao deo brade i nije više cool…oprem dobro….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz