Pretraži

Niki Minaž ukradena nagrada?! Ovaj obrt na dodeli Gremija niko nije očekivao, a sve se završilo hapšenjem

Showbiz
0
Photo: Instagram/nickiminaj

Jučerašnju dodelu Gremi nagrada obeležili su mnogi skandali, a među njima je i greška u vezi Niki Minaž zbog koje njeni fanovi skandiraju da je pevačici ukradena nagrada.

Juče je održana dodela Gremi nagrada koja je sada glavna tema medija, a osim same dodele i autfita poznatih, veliku pažnju na ovaj događaj skrenuli su skandali koji su propratili samu dodelu, a jedan od njih je vezan za poznatu pevačicu Niki Minaž.

Naime, tokom dodele Gremi nagrade, Recording Academy je, kako se navodi, greškom, najavio Niki Minaž kao pobednicu u kategoriji Najbolje rep pesme na društvenoj mreži X. Odmah nakon toga izjavili su da je u pitanju greška i da je „Scientists & Engineers“ od Majk Kilera zapravo osvojila ovu nagradu.

Photo:Instagram/NickiMinaj

Premijera ceremonije je uživo prenošena na Jutjub kanalu Recording Academy, a paralelno  su objavljivana imena pobednika na društvenim mrežama. Nakon što je zbog navodne greške obrisano pevačicino ime krenule su brojne reakcije i komentari fanova. Inače, iako je Niki već 15 godina u muzičkim vodama, ona nikada nije osvojila Gremi iako je imala čak 12 nominacija.

Što se tiče samog Majka Kilera ni njegovo pojavljivanje nije prošlo bez skandala. Nakon što je primio tri nagrade on je odveden je sa lisicama na rukama iz Crypto.com Arene nakon fizičkog obračuna sa članom tima obezbeđenja na ceremoniji.

Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Na snimku koji je osvanuo na društvenoj mreži X vidi se kako Mark hoda kroz arenu, a prate ga dva policajca i još nekoliko ljudi u odelima.

Novinar koji je posatvio snimak je rekao da je čuo da postoji mogućnost da Majk bude uskoro pušten i da mu nije najjasnije koje su tačno optužbe zbog kojih je uhapšen.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz