Pretraži

BESAN ZBOG NOVE SEZONE SERIJE „THE CROWN“: Princ Vilijam ZGROŽEN načinom na koji se prikazuje lik njegove majke!

Showbiz
0
Vilijam
Foto: Youtube printscreen/BBC

U šestoj sezoni Netflikosve serije „The Crown“ princeza Dajana se pojavljuje u obličju duha, a takvo prikazivanje princeze je u potpunosti razljutilo princa Vilijama.

Nakon pet veoma uspešnih sezona serije „The Crown“ koja prati razvoj dinsatije poznate kraljevske porodice, Netflix  je sada najvaio snimanje šeste sezone. Ova serija prati članove plemićke porodice i njihove živote ispunjene intrigama, ljubavnim aferama, pobedama i padovima. Iako se pričalo da neće biti nasatvka serije, na oduševljenje svih fanova Netfliks je najavio i šestu sezonu. Ipak nisu svi bil toliko oduševljeni ovom vešću, a princa Vilijama ovo je čak i razbesnelo.

Ono što je posebno iznerviralo princa jeste pojavljivanje lika njegove pokojne majke u obliku duha. Princeza Dajana bi trebalo da se pojavi kao duh koji će se ukazati svom bivšem mužu Čarlsu i kraljici Elizabeti II. Ona se pojavljuje nakon svoje smrti kada se miri i oprašta sa skrhanim princom Čarlsom koji jeca nad njenim telom u bolničkoj mrtvačnici u Parizu, nakon užasne saobraćajne nesreće u kojoj je princeza izgubila svoj život.

Jedan izvor blizak porodici navodi kako je princezin stariji sin potpuno  zgrožen, zaprepašćen i zgađen idejom pojave duha njegove majke u seriji.

Isti izvor ističe za Daily Mail da je za prestolonaslednika neverovatno bolno što se njegova majka iznova i iznova eksploatiše na ovako bezobrazan način. Takođe ističe da je Vilijam jako ljut na svog brata Harija što sarađuje sa Netfliksom za koji je ubeđen da “nemilosrdno iskorišćava njegovu porodicu”.

The Crown
Foto: YouTube printscreen/Netflix

Bilo kako bilo, jedno je sigurno – šesta sezona ove popularne serije će se snimati i već ima veliki broj fanova, koji komentarišu kako jedva čekaju nastavak ove priče.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz