Pretraži

„MORAO SAM DA TRPIM“: Princ Hari iznenada došao u London kako bi svedočio protiv kraljevske porodice

Showbiz
0
Foto: Printscreen Youtube/CBS

Iako su mnogi očekivali Harijev dolazak tek kada bude ceremonija krunisanja kralja Čarlsa, on je malo poranio.



Mada još uvek nije sigurno da li će se "odbegli princ" pojaviti na svečanosti, njegov i dolazak i nedolazak bi izazvali mnogo pažnje, a još više poruka koju bi time poslao.

Ovog puta, doputovao je sasvim službeno u London kako bi dao iskaz protiv medijske kompanije ANL za koju tvrdi da mu je hakovala mobilni, a da je kraljevska porodica pomogla u zataškavanju slučaja.

Kako se navodi, princ je, između ostalog, rekao i kako ga je kraljevska porodica prisilila na pravilo "nikad se ne žali, nikad se ne objašnjavaj", kada su mediji u pitanju.

– Nakon smrti majke 1997. godine kada mi je bilo 12 godina, morao sam trpeti pritisak medija s kojima sam od tada imao zategnut odnos, te se pridržavao porodičnog pravila od kog nije smelo biti odstupanja – rekao je Hari.

– Bilo mi je jako teško suzdržati se od obraćanja medijima nakon što su usledile brojne optužbe, maltretiranja, napadi te rasistički tekstovi o Megan – dodao je on.

Kako je i sam rekao, to nije samo njegov problem, već problem svih ljudi, s obzirom na to da je ovu kompaniju tužio i Elton Džon, iz istog razloga.

Saslušanje će trajati četiri dana, a kako prenosi magazin People, Hari neće videti brata i oca, s obzirom na to da Vilijam provodi vreme sa decom, a kralj Čarls III odlazi na put u Nemačku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz