Pretraži

ZOVU JE SUPARNICA IZ PROVINCIJE: Princ Vilijam Dan zaljubljenih proveo sa ljubavnicom?

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/The Sun

Nova drama koja se našla u centru pažnje, a vezana je za kraljevsku porodicu, ovog puta nema veze sa Harijem i Megan Markl.



Princ Vilijam je sada jedan od aktera, a cela priča nije nimalo prijatna i lepa. Naime, pojavile su se ozbiljne spekulacije o njegovoj navodnoj ljubavnici, koja je ujedno i porodična prijateljica, Sara Rouz Hanburi.

Još je njena baka bila jedna od deveruša na venčanju kraljice Elizabete II, pa njena veza sa kraljevskom porodicom svakako seže daleko u prošlost.

Zanimljivo je da je Sara udata za 24 godine starijeg režisera i glumca Dejvida Roksavaža, a venčali su se samo dva dana nakon veridbe. Početkom 2019. godine su se pojavili navodi da je njihov brak u krizi, a glavni krivac je, navodno, bio princ Vilijam.

Mnogi su je opisivali i kao Kejtinu suparnicu iz provincije, a njen dom se nalazi u Norfolku, jako blizu imanja na kom su živeli princ i princeza od Velsa dok se nisu preselili u London.

Poslednja vest vezana za njih dvoje je i da je princ Vilijam upravo sa njom proveo Dan zaljubljenih na jednoj romantičnoj večeri i uz to joj kupio bisernu ogrlicu. Uprkos svemu, pravih dokaza i dalje nema, pa je sve na nivou pretpostavke.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz