Pretraži

Baka Prase otkrio istinu o navodnom bankrotu! Sve je bila LAŽ, a za to je imao VELIKI razlog (VIDEO)

Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Baka Prase je poslednjih dana bio u žiži javnosti zbog navodnog bankrota, a sada je zvanično otkrio istinu i šta se zapravo dogodilo sa njim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Bogdan je poslednjih dana bio glavna tema na Internetu počevši od oglasa koje je postavio gde je obavestio sve da prodaje automobile koje ima, pa čak i Anjin poklon koji joj je on kupio.

Kako je on tada istakao, novac je izgubio zbog preteranog kockanja, pa je u potpunost i bankrotirao. Nakon bankrota počele su i priče da su Anja i on raskinuli, ali ni jedno ni drugo to nisu demantovali, a ni potvrdili.

Iako je u prethodnom periodu govorio kako je prodao svoje skupocene automobile kako bi vratio novac koji je pozajmio od kriminalaca, Ilić se sada oglasio na svom Jutjub kanalu i otkrio da iza svega stoji velika laž.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Iskreno sramota me je da snimam ovaj video, ali nemam izbora. Ispao sam mnogo glup i sjeao sam mnogo para, napravio sam veliko sanje. Ne bih snimao ovaj video da imam drugog izbora, ali došao sam u situaciju da je ovo jedini način da izađem iz situacije u kojoj sam trenutno. Kao što znate, dosta kockam u poslednje vreme i to je prešlo u malo ozbiljniju priču gde sam pukao 200.000 evra van lajva. Otišao sam na pauzu, da se iskuliram malo, ali nisam mogao to da izbacim iz glave. Stalno sam razmišljao o tome i hteo sam da se „izvadim“. Ušao sam u to sa još 500.000 evra i izgubio sam sve. Zadužio sam se mnogo para i zato mi ovaj put vi trebate. Ovaj put ste mi neophodni. Otišao sam kod ljudi koji daju pare na kamatu, uzeo sam od njih veliku sumu novca jer mi je bilo logično da sa više novca mogu lakše da se „izvadim“, ali nije bilo tako. Pukao sam sve pare što sam uzeo od njih i primoran sam bio da prodam automobil. Lambo i mercedes su se prodali. Vratio sam 270.000 evra i ostalo mi je još 450.000 duga. Vi ste mi neophodni. Napravio sam sanje jeiga, a drugari su prestali da se druže sa mnom jer nisu hteli probleme koji dolaze uz kamataše. Anja me je ostavila jer mi je rekla da ne kockam i da će me ostaviti. Nisam mogao da stanem i ostao sam i bez nje – ispričao je Baka u novom videu klipu, a zatim priznao da ništa od navedenog nije istina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

On je naime u prethodnih par dana dok je obaveštavao na društvenim mrežama da je bankrotirao, zapravo pomagao ljudima i davao novčanu pomoć onima kojima je najpotrebnije.

Pored novčane pomoći koju je dao najugroženijima, on je bio i u svom rodnom gradu gde je poklonjao telefone i davao novac prolaznicima. Tu svakako nije bio kraj njegovoj pomoći, već je pomogao i mladom fudbalskom klubu sa novim dresovima i u planu ima i dalje da pomaže svima.

Sve je to ispričao u svom novom Jutjub videu koji za samo jedan dan ima nešto manje od milion pregleda.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz