Pretraži

POSEDUJE ČAK TRI NEKRETNINE: Aleksandra Mladenović planira preseljenje, evo koju dugogodišnju želju je sebi ispunila

Showbiz
1
aleksandra mladenović
Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je u šta ulaže novac, kao i da planira preseljenje!

Nakon učešća u „Zvezdama Granda“ i preseljenja iz malog mesta u Beograd, Aleksandrin život se promenio vrtoglavom brzinom. Za samo šest godina rada i pevačke karijere, ona je uspela da pametno uloži zarađeni novac, te se sada može pohvaliti sa čak tri nekretnine.

Pevačica je svoj novac investirala i u svoju karijeru, ali u nekretnine. Aleksandra je sada vlasnica dva stana u Beogradu, ali je nedavno sebi kupila i kuću u jednom beogradskom naselju.

Ona je sada za „Grand“ otkrila da planira preseljenje, kao i da mu se veoma raduje zbog problema koji ima sa garderobom.

„Već neko vreme poklanjam garderobu, jer nosim jednom ili dva puta i ne mogu više. Stalno kupujem haljine i vidim da više nemam mesta, ali hvala Bogu, selim se uskoro u novi stan pa ću imati više mesta“, otkrila je Aleksandra Mladenović i istakla da je konačno sebi napravila ogroman garderober, što joj je bila dugogodišnja želja.

Podsetimo, pevačica je nedavno izjavila kako se najprijatnije oseća u svom domu kada može da se obuče i ponaša kako želi.

Privatno idem u patikama, kežual. Ne volim šljokice, ništa previše, bez šminke. Jedva čekam da dođem kući da se obučem kao beskućnik“, rekla je ona.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz