Pretraži

„NI HIRURG NE MOŽE DA TI POMOGNE“: Aleksandra Mladenović otkrila kako je odgovarala na negativne komentare

News
1

Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je priznala da je pretpela nasilje od starne  bivšeg dečka, a sada je istakla da je bila i na meti internet nasilja.

Kako je rekla, ranije je čitala komentare o sebi, ali više to ne radi. Priznala je i da se svađala sa pojedinima i da im je odgovarala na ružne reči.

– Čitala sam te komentare ranije i to me je pogađalo. Doživela sam to sajber nasilje dok sam imala i zdravstvenih problema, ali više me takve stvari ne pogađaju. Ja sve to pogledam ali ne čitam. Bude mi to u fazonu „super druže“. Priznajem, na jedan komentar sam rekla „tebi ne može ni hirurg da pomogne“. Imam ja tako momente kada odgovorim, ali sve mi je to sada zabavno. Više me to ne vređa niti pogađa – ispričala je Aleksandra u „Zvezdama Granda Specijal“ i dodala:

– Ranije je to bilo drugačije, ali sada me ništa ne pogađa.

Aleksandra je otkrila i da joj se dogodilo da upozna nekoga ko ju je ranije negativno kritikovao na mrežama.

– Ljudi imaju predrasude, misle da verovatno ne idemo ni u toalet. Treba prvenstveno biti čovek. Malo mi je žalosno što po nama svi udaraju neko drvlje i kamenje kao da smo mi ne znam šta loše uradili, a mi smo tu da pevamo i da uveseljavao narod. Treba samo da se bavimo pevanjem i da i ne komentarišemo neka pisanja o nama – rekla je Aleksandra.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News