Pretraži

„ČEKAM NEKOG DA MI VRATI VERU U LJUBAV“: Aleksandra Mladenović o burnom periodu u životu

Showbiz
0
Photo: Instagram/aleksandra_mladenovic_

Pevačica Aleksandra Mladenović već neko vreme je u žiži interesovanja javnosti zbog odnosa sa bivšim dečkom.

Naime, ona je prijavila izvesnog Stefana policiji kada je, zbog raskida koji se desio na njenu inicijativu, počeo da joj preti i da je uznemirava putem društvenih mreža, kao i porukama i pojavljivanjem ispred njene zgrade.

Sada, kada se prašina malo slegla, ona naglašava kako strpljivo čeka onog ko će da joj vrati veru u ljubav, sigurna da će se danas-sutra pojaviti.

– To što sada nije uspelo ne znači da neki naredni put neće. Čekam nekog da mi vrati veru u ljubav i znam da će on da se pojavi – rekla je ona za „Story“, pa je i ispričala šta u odnosima nikako ne oprašta.

  • Izdaju, prevaru, manipulaciju i laži. Uvek sam otvorena i transparentna, o meni se sve zna, delom zbog toga što sam javna ličnost, a delom zbog toga što ja zaista ne krijem. Ono što ja dam u svakom odnosu, očekujem i da dobijem – jasna je bila Mladenovićeva, koja se sa druge strane trudi da od komentara „probere“ samo one pozitivne, koji bi joj bili vetar u leđa da nastavi dalje.

– Uvek me zanima šta misli moja publika. U moru komentara uvek umem da prepoznam one pozitivne koji mi daju vetar u leđa. Naravno, bude tu i neki negativan, a i oni su konstruktivni i nateraju me da obratim pažnju da li mi je nešto promaklo… Mada, nekad je to samo ljudska zloba (smeh) – iskrena je Aleksandra i dodala da se sa negativnim komentarima često susretala:

  • Više puta, ali imam tu sreću da sam se okružila zaista divnim ljudima koji pažljivo prate moj razvojni put i uvek su uz mene. Zaista verujem da postoje dobri i časni ljudi, ja sam iz malog mesta u kojem se komšije druže i poštuju, porodica se čuva, a prijateljstva neguju. To sam ponela iz kuće. I ostala sam ista kakva sam bila na početku karijere, samo možda manje naivna – rekla je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz