Pretraži

„Došao si u moj život i kompletirao sve“: Aleksandra Mladenović uputila emotivnu poruku novom dečku posebnim povodom

Showbiz
1

Pevačica Aleksandra Mladenović obratila se emotivnim rečima novom izabraniku posebnim povodom.

Pre nešto manje od dve nedelje, Aleksandra je na svojim društvenim mrežama podelila prvu fotografiju sa novim dečkom o kom se spekulisalo već neko vreme. Radi se naime o izvesnom Darku Dobričaninu koji je, prema navodima medija, sin uspešnog biznismena.

Iako je u početku njihov odnos želela da sačuva od očiju javnosti i publike, mlada pevačica je na kraju priznala vezu i otkrila da je srećnija nego ikada.

„Što se tiče mog izabranika nemam nijednu zamerku, nisam mogla bolje da izaberem tako da hvala dragom Bogu na tome, koliko traje traje, za sada sam stvarno istinski srećna“, rekla je ona nedavno za „Blic“.

Aleksandra je sinoć preko društvenih mreža čestitala Darku rođendan, najpre uz emotivnim snimak na kom njih dvoje plešu, a potom i zajedničkom fotografijom koju je objavila.

„Srećan rođendan ljubavi“, napisala je ona kratko na storiju, a snimak je propratila numerom „Dani i godine“ Nine Badrić.

Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovi_

Potom je uz njihovu zajedničku fotografiju otkrila koliko je on zapravo uticao na njen život.

„Srećan rođendan ljubavi. Hvala što si došao u moj život i kompletirao sve“, dodala je Aleksandra.

Da ljubav cveta, kao i da joj dečko pruža potpunu podršku u svemu govori i činjenica da svakog vikenda Darko čeka Aleksandru na aerodromu posle nastupa koje ima u inostranstvu, što verovatno pevačici puno znači s obzirom na to da je krajem prošle godine prošla kroz turbulentni period sa bivšim dečkom koga je prijavila zbog pretnji.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz