Pretraži

Aleksandra Mladenović grandioznom proslavom obeležila 30. rođendan! Pevačica okupila pola estrade, sve vrvelo od poznatih (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Mladenović sinoć je velikom proslavom obeležila svoj 30. rođendan i tim povodom okupila pola estrade u jednom prestoničkom restoranu.

Aleksandra se proslavila 2015. godine učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“ nakon čega je nastavila da gradi uspešnu karijeru. Danas je jedna od najtraženijih pevačica na našim prostorima, a veoma je omiljena i među kolegama što je sinoć i pokazala svojim spiskom zvanica.

Ona je na proslavu stigla u crnoj, šljokičavoj haljini, golih ramena, koja je savršeno istakla njen dekolte. Kosu je vezala u rep, te je zračila elegancijom, a ništa skromnije nije izgledao ni prostor oko nje. Aleksandra je izabrala belu dekoracija, zbog čega je ceo restoran bio ukrašen belim cvećem što je bio savršeni kontrast njenoj pojavi.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je za okupljene medije otkrila šta je poželela sebi, ali i šta joj je mama poručila pre velike proslave.

„Sebi sam poželela samo dobro zdravlje, baš mi to fali, stalno sam na putu, stalno sam iscrpljena. Mama mi je striktno zabranila da pijem, ali rekla sam da neću jer sam domaćica“, istakla je ona, pa prokomentarisala svoje godine i izgled.

„Nikad se ne bih vratila u tabor plavuša. Sada mnogo bolje izgledam, a i godine su samo broj. Mada moja baba bi sada rekla da sam spremna za turšiju jer se još nisam udala. Svakako da razmišljam da u tom smislu budem ozbiljnija, ne želim da gubim vreme i zato biram ozbiljne partnere.“

Poznato je da Aleksandra, nakon turbulentnog ljubavnog perioda, već neko vreme uživa u vezi sa izvesnim Darkom Dobričaninom. Iako su nedavno obrisali zajedničke slike sa društvenih mreža, zbog čega su mnogi posumnjali da je došlo do raskida, pevačica je otkrila da je to uradila kako bi skrenula pažnju sa svog privatnog života i skoncentrisala se na karijeru.

Aleksandra i Darko su se nedavno vratili sa romantičnog putovanja, te je ona sada otkrila i kako su se proveli.

„Prelepo je bilo, jeste nas je malo omela kiša, nisam mogla da se sunčam koliko sam htela, stalno su nas napadale bubice, a ja se plašim njih. Svakako najbitnije je da sam napunila baterije“, rekla je za kraj.

Njena žurka je trajala do kasno u noć, a pevačica je okupila brojne kolege koje su se u njenu čast uhvatile mikrofona. Među zvanicama su se našli Katarina Grujić sa suprugom Markom Gobeljićem, Andreana Čekić, Darko Lazić, Ana Sević, Zorana Mićanović, Ljuba Perućica i mnogi drugi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz