Pretraži

„Moja prva naslovna strana“: Nataša Bekvalac podelila fotografiju staru 25 godina, pa pokazala zašto nosi titulu jedne od najlepših pevačica

Showbiz
0
Photo: A. H./ATAImages.

Danas jedna od naših najpopularnijih pevačica, Nataša Bekvalac prisetila se svojih početaka, pa pokazala kako je izgledala sa 17 godina.

Nataša Bekvalac već godinama važi za jednu od najatkrativnijih žena na našoj muzičkoj sceni. Njena lepota uvek je privlačila pažnju i mada je dolazilo do svojevrsnih promena u stilu oblačenja, u zavisnosti od toga kako su se menjali modni trendovi, pevačica je uvek zadržavala svoj autentičan i prepoznatljiv izgled, kao i plavu kosa koja je postala njen prepoznatljiv znak.

Ona je na našoj javnoj sceni već više od dve decenije, a sada se, danas jedna od najpopularnijih pevačica, prisetila svojih početaka, pa pokazala kako je izgledala, pre 25 godina.

Naime, ona je podelila fotografiju naslovne strane jednog časopisa, pa je u opisu napisala:

„Moja prva naslovna strana, Novi Sad, ja 17 godina“, napisala je ona, a na storiju koji je objavila vidi se nešto veći format ove naslovne strane, pa stoji i datum koji pokazuje da fotografija datira iz novembra 1998. godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša je na ovoj naslovnici ponela ležernu kombinaciju – farmerke, plavi duks i bele patike, što je potpuna suprotnost njenom današnjem, dosta elegantnijem oblačenju.

I kosa je imala nešto drugačiju nijansu, a pevačica je tada po svemu sudeći, tek započinjala eru plave kose, te je u smeđoj kosi izvukla plave pramenove, a ono što je svakako isto jeste pogled kojim Nataša i dan danas fascinira.

„I sada kada se pojaviš na naslovnim stranama, ne sijaš ništa manje od lepote, bravo“, „Prelepa od malena“, „Prelepa bila i ostala“, bili su neki od komentara, a neki su se i prisetili pevačice iz mlađih dana.

„Kada ja pričam Nataša je od kada ja znam, a beše 1987. kada sam krenula u prvi osnovne škole, bila među najlepšim devojčicama u generaciji i školi, mnogi odgovore da je na lakši način postigla uspeh – Ne! Nataša je od trećeg razreda pevala u horu kao solista i polako napredovala, potpuno zaslužuje ovo gde je sada…“, glasio je jedan komentar.

Foto: M.M./ATAImages

Inače, osim njenog izgleda, mnoge stvari su se promenile tokom proteklih 25 godina, a Nataša se u međuvremenu ostvarila i u ulozi majke, kada je dobila dve prelepe ćerke, a nedavno je snimkom na kom se druži sa mlađom naslednicom raznežila svoje mnogobrojne fanove.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz