Pretraži

Novi trend na Tiktoku za kojim su poludeli influenseri širom sveta: Ova tehnika omogućava vam da promenite oblik lica uz samo jednu VEŽBU

Izvor:  IDJTV
|
Life
0
Foto: Anastasia Vishnickaya / Alamy / Alamy / Profimedia

Novi trend na Tiktoku dobio je obožavanja velikog broja influensera, a podrazumeva da uz pomoć samo jedne vežbe u potpunosti menjate oblik lica.

Od pojave Tiktoka navikli smo da nam „iskaču“ čudni trendovi. Gotovo svakoga dana neki novi trend osvaja društvenu mrežu, i neretko sasvim čudne i neobične stvari dobijaju veliku popularnost. Ipak, na ovu rutinu smo se svi navikli, pa nakon bizarnih trendova sa hranom, kupanja u ledenoj vodi, „mazanja“ kuhinje hranom, kao i čišćenja zuba turpijom, pa i prepričavanja najvećih ljubavnih blamova, sada na Tiktoku vlada novi trend, a popularno su ga nazvali „Mjuing„.

 

@glosslipgirl Bye bye🤫🧏🏽‍♀️#mewing#fyyyyyy #tut#fypシ゚viral #fyp ♬ original sound – Seventhu

„Mjuing“ podrazumeva tehniku držanja jezika tako da vam se menja oblik lica. Ovu praksu je osmislio britanski ortodont Džon Mju, koji je verovao u moć ispravljanja zuba i poboljšanja disanja kod dece kroz ovu tehniku. Sve što treba da uradite kako biste postigli ovu tehniku jeste da jezikom dodirujete gornju usnu duplju. Na ovaj način doprinosite pravilnom rasporedu zuba i boljem disanju.

Ova tehnika zapravo nije nova, ali je sada zahvaljujući Tiktoku postala popularna. Ovom tehnikom se zapravo sve više koriste influenseri kako bi oblikovali liniju brade i „odklonili“ podbradak. Ova tehnika mnoge podseća na „jogu lica“ koja je takođe postala popularna na Tiktoku u zadnje vreme, a koja utiče na promenu oblika lica.

 

@brookemonk_♬ original sound – user34689965669

Premda je ova tehnika dobila veliku popularnost mnogi naučnici pozivaju na opreznost prilikom njenog praktikovanja. Naime, ova tehnika može doprineti promeni u izgledu lica samo na određeno vreme, a ako se ne izvodi pravilno može doći do nelagodnosti u vratu i ustima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Life