Pretraži

DEMI MUR MU DIRLJIVOM PORUKOM ČESTITALA I PODELILA DELIĆ PROSLAVE: Brus Vilis slavi 68. rođendan

Showbiz
0
Photo: Instagram/buuski

Holivudski glumac Brus Vilis je nakon što je saopštio da ima afaziju, saznao svoju novu dijagnozu, frontotemporalnu demenciju, za koju još uvek ne postoji lek.



Ove vesti je obajvila njegova porodica, koja mu je ujedno i najveća podrška, a poznato je da je on u savršenim odnosima i sa bivšom suprugom Demi Mur, njihov razvod i odnos nakon razvoda važe za najlepši i jedan od primera u Holivudu.

On sada slavi svoj 68. rođendan, a uprkos zdravstvenom stanju, njemu je upriličena proslava, dok su mu bivša i sadašnja supruga čestitale na društvenim mrežama.

– On je čista ljubav. Jako je voljen. I uvek ću ga voleti. Srećan rođendan, slatko moje. Moja rođendanska želja za Brusa je da ga i dalje držite u svojim molitvama i najvišim vibracijama jer će njegova osetljiva duša u znaku Ribe to osetiti. Hvala vam puno što ga volite i brinete za njega  – napisala je Ema.

Demi je objavila video na kom Vilias pozira sa njihovim ćerkama na proslavi i samo kratko napisala:

– Srećan rođendan, BV! Drago mi je što smo proslavili danas. Volim te i volim našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama – svi ih osećamo – napisala je Demi.

Inače, Demi i Ema se slažu fantastično, što je danas prava retkost da jedna porodica funkcioniše na takav način.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz