Pretraži

BRED PIT NEMA KONTAKT SA DECOM: Glumac proslavio godišnjicu sa 29 godina mlađom devojokom, a ne zna da mu je ćerka upisla fakultet

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/CNN

 Različita su nagađanja zašto je to tako, neki tvrde da glumac ne želi da žuri, dok drugi tvrde da je razlog tome glumčev loš odnos sa decom, čak i da sa njima više nema nikakav kontakt. 

S glumicom Anđelinom Džoli ima troje biološke dece – ćerku Šajlo (17) i blizance Noksa i Vivijen (15), a ona je ranije usvojila Paksa (19), Medoksa (22) i Zaharu (18), koje je Bred prihvatio kao svoje.

Kada su krajem 2016. godine rešili da se razvedu glumac je naišao na mnogobrojne optužbe. Tada se pojavila priča da je razlog njihovog razvoda loš odnos sa starijim sinovima, a upravo razlog zbog kog je Anđelina podnela razvod jeste Pitov sukob sa sinom Medoksom u privatnom avionu. Navodno je on tada pokušao da odbrani majku. 

Tada je jedan izvor blizak njima komentarisao kako glumac već odavno ima loš odnos sa sinovima, a pričalo se i da Paks, mlađi sin želi da se distancira od oca. Takođe je ove godine glumac sve iznenadio svojim odgovor na pitanje novinara da li je ponosan na ćerku Zaharu jer je upisla fakultet na šta je glumac samo kratko odgovorio:

Da, to je predivno. Stvarno predivno– a tom prilikom se videlo da mu je neprijatno.

Screenshot: Youtube/ Today

Screenshot: Youtube/ Today

 

U tom trenutku su upravo svi počeli da spekulišu da glumac uopšte nema kontakta sa decom i da da nije obavešten da mu je ćerka upisala fakultet. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz