Pretraži

ODGOVOR KOJI SU SVI DUGO IŠČEKIVALI: En Hatavej jednom izjavom otkrila sve o odnosu sa Meril Strip

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen

 

Nakon što je glumica En Hatavej prošle godine izjavila da se nastavak kultnog filma Đavo nosi Pradu "nikada neće dogoditi", mnogi su pomislili da između nje i koleginice Meril Strip nije sve u najboljem redu, što je podstaklo mnoge spekulacije o njihovom odnosu. 

– Neće biti nastavka. To se neće dogoditi. Mi to ne možemo da uradimo. Možemo ponovo da gledamo "Đavo nosi Pradu" – izjavila je glumica prošle godine, međutim, u utorak u emisiji Entertainment Tonight odgovorila na pitanje koje je zanimalo mnoge i time stavila tačku na sve spekulacije. 

Naime, fanove kultnog holivudskog ostvarenja zanimalo je u kakvom su odnosu En i Meril, a glumica je ovom prilikom imala spreman odgovor na pitanje da li bi volela da se ponovo ispred kamere nađe sa legendarnom glumicom Meril Strip.

– Želim, želim, želim! – bile su reči koje su pratile njeno ushićenje, čime je jasno stavila do znanja da je u njihovom odnosu ipak sve u najboljem redu. 

 

Da se podsetimo, Hatavej i strip su ranije zajedno glumele u filmu "Đavo nosi pradu" koji je izašao 2006. godine. Film koji je brzo nakon pojavljivanja postao jedan od najpopularnijih modnih filmova rađen je po istoimenoj knjizi, a kombinacije koje je Hatavej nosila u filmu postale su tema mnogih modnih časopisa. 

Filim reditelja Dejvida Frankela i producentkinje Vendi Fajnerman prati Mirandu Pristli (Merlin Strip) moćnu, ali surovu urednicu modnog časopisa i Endi Saks (En Hatavej), diplomkinja fakulteta koja dolazi da radi kao asistentkinja Prislijeve.      

Ove dve glumice su jedan od omiljnih filmskih tandema, a verujemo da i fanovi ovog filma dele Hatavejine želje da se njih dve ponovo nađu zajedno na filmskom platnu.  

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz