Pretraži

Anastasija Spasevska podigla buru na mrežama zbog teksta pesme “Tvoja Nina“: Pevačica otkrila pravo značenje hita koji je zapalio mreže

Muzika
0
Foto:Printscreen/Instagram:anastasijaspasevska

Nova pesma učesnice prve sezone IDJShowa Anastasije Spasevske “Tvoja Nina“ digla je veliku buru na društvenim mrežama. Iako je pesma izašla pre skoro tri nedelje i postala veliki hit, mnogi još uvek komentarišu koja je konotacija pesme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by anastasija (@anastasijaspasevska)

Anastasija je u prvoj sezoni IDJShowa pokazala svoj talenat i jednistvenost, a svojom pesmom “Hot sauce“ očarala je mnoge slušaoce. Ovog puta u okviru novog projekta pod nazivom IDJFresh u IDJ produkciji Anastasija je predstavila svoju novu pesmu “Tvoja Nina“.

Na Tiktoku je pesma “Tvoja Nina“ postala veliki hit, pa se neretko korisnici ove društvene mreže snimaju uz ovaj saund koji je veoma popularan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by anastasija (@anastasijaspasevska)

Ono što je mnogima bilo nejasno jeste značenje same pesme, pa se oko toga povela velika polemika.

Naime, mnogi su tvrdili da je pesma govori o ljubavi između dve devojke, međutim, Anastasija je tokom gostovanja u Jutjub emisiji kod Bibija otkrila koje je pravo značenje, te time stavila tačku na razna nagađanja.

“U pesmi sam ja u klubu, dolazi lik sa kojim sam ja bila, moj bivši dečko i onda on ima devojku koja se zove Nina, ali on opet želi nešto sa mnom. Ali ja kažem „ne, ne, ne može imaš devojku koja je isto bitna“. U ovom trenutku si ti toliko nebitan da mi je ona bitnija od tebe“, ispričala je Anastasija i time slušaocima objasnila o čemu se zapravo radi u pesmi “Tvoja Nina“.

Anastasijinu novu pesmu “Tvoja Nina“, ali i ostale možete slušati na svim muzičkim platformama dok čekamo nove hitove koje će Anastasija zasigurno nizati.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika