Pretraži

Fanovi ne mogu da poveruju da je napunila 50 godina: Viktorija Bekam proslavila rođendan, pa se javno obratila Dejvidu

Showbiz
1
Foto:Printscreen/Youtube:Netflix
Foto:Printscreen/Youtube:Netflix

Viktorija Bekam jednom objavom na Instagramu sama sebi čestitala rođendan, a fanovi ne mogu da poveruju da je napunila 50 godina!

Poznata modna kreatorka Viktorija Bekam već godinama predstavlja simbol snažne i uspešne žene koja se trudom i kreativnošću izdigla iz konvencionalnih okvira i postalo prepoznatljivo ime u svetu mode.

Osim svojim poslovnim uspesima, kao i vezom sa poznatim fudbalerom Dejvidom Bekamom, kretaorka veliku pažnju privlači i svojim izgledom i snažnim stavom.

Viktorija je juče proslavila 50. rođendan, i premda uskoro ulazi u šestu decenciju života, ona i dalje može da se pohvali činjenicom da je jedna od najprepoznatljivijih slavnih žena, da je uspela u tome da bude pop zvezda, ali i modna ikona, i da svojim izgledom i dan danas zasenjuje čak i mnogo mlađe devojke.

Viktorija se ovim povodm oglasila na Instagramu gde je sama sebi čestitala rođendan tako što je podelila fotografiju na kojoj pozira u u klasičnom crnom odelu, sa otkopčanim sakoom ispod kog nosi samo brushalter. Iako su provokativne fotografije privukle veliku pažnju fanova, njena objava ispod njih je tek oduševila sve.

Dejvid Viktorija Bekam
Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Dok se spremam da zakoračim u 50. godinu (naravno, u štiklama!), osećam se tako neverovatno blagosloveno što sam došla do ove prekretnice. Blagosloveno, ali i ostvareno i duboko zadovoljno. Ne samo zbog toga gde sam kao žena, već i zbog toga koliko su puno postigli moji modni i kozmetički brendovi. Moja ambicija je uvek bila da osnažim žene i učinim da se osećaju kao najbolja verzija sebe. Za mene je to značilo da verujem svom instinktu i da nikada ne pravim kompromise sa svojom kreativnom vizijom“, otpočela je Viktorija svoje obraćanje.

Foto:Printscreen/Youtube:Netflix

„Verujem da možemo da budemo mnogo toga. Pop zvezda, majka, žena, dizajner… Moja strast je oduvek bila da sanjam velike snove, a onda da sanjam još veće od njih. Na prvom mestu verujte sami u sebi – svi ostali će vas pratiti. A ako ste zaista imate sreće, naći ćete nekoga ko veruje u vas čak i više od vas samih. Dejvide, zauvek sam ti zahvalna na tvojoj bezuslovnoj ljubavi i podršci, i za našu prelepu decu – Bruklina, Romea, kruza i Harper, učinili ste me potpunom. Toliko sam ponosna, toliko sam zadivljena ljubaznim, vrednim, talentovanim pojedincima koji svi postajete“, istakla je ona, pa za kraj dodala:

„Dakle, evo me kako radim još više onoga što volim sa ljudima koje volim. Tako sam zahvalna svojoj porodici, mojim prijateljima i mom neverovatnom timu! Ovo je početak jednog uzbudljivog novog poglavlja, a ja tek počinjem“, zaključila je slavna dizajnerka, dok su njeni fanovi počeli da ostavljaju komentare po kojima se vidi njihovo oduševljenje da kratorka zasenjuje svojim izgledom čak i u šestoj deceniji života.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz