Pretraži

„Bilo je pitanje da li ćemo ostati zajedno“: Anja Bla i Baka Prase progovorili o turbulentnim fazama veze, influenserka priznala da je izlazila sa DRUGIM DEČKOM

Influence
2
baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Influenserski par Anja Bla i Baka Prase su sredinom decembra prošle godine proslavili 4 godine veze, međutim oni su tokom godina prošli kroz razne turbulencije.

Njih dvoje upoznali su se preko Instagrama, a nakon što se Anja doselila u Beograd oni su i otpočeli svoju vezu. Međutim, kako je Bakina popularnost rasla tako su iskrsavali i problemi u njihovoj vezi, te je par krajem 2021. godine objavio raskid.

Tokom 2022. i Anja i Bogdan su na svojim društvenim mrežama tvrdili da su zaista raskinuli, dok su njihovi fanovi sumnjali u celu priču, a čak su ih nekoliko puta i slikali zajedno. Ipak, par je tek krajem 2022. godine, godinu dana nakon raskida, otkrio da je došlo do pomirenja, a potom su otpočeli i zajednički život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Anja i Baka su u najnovijem lajvu, koji jutjuber redovno drži, po prvi put progovorili o ovom periodu.

„Tu smo bili u nekom prelaznom periodu Anja i ja, bilo je pitanje da li ćemo ostati zajedno. U junu smo se možda pomirili na nedelju, dve i onda me je Anja opet o**ebala iz nekog nepoznatog razloga. Onda smo se krajem novembra, decembra pomirili za stalno“, otkrio je Baka, a potom se i influenserka nadovezala.

„Pa nije, malo ranije smo se pomirili, ali smo se onda opet posvađali. Mi smo se u suštini u toku 2022. par puta pomirili i par puta raskinuli“, istakla je Anja.

„Ja mislim da smo mi ukupno te godine 4 puta raskinuli i 4 puta se pomirili. To samo pokazuje koliko smo mi jak par, koliko smo prošli sve. Ljudi je l’ vi mislite da bismo mi mogli da se volimo ovoliko da mi nismo toliko puta raskidali, mirili se, voleli se, ne voleli se? Znači, gledajte kroz šta smo mi sve prošli“, rekao je Baka pa ispričao nemilu situaciju do koje je došlo u jednom prestoničkom kafiću.

„Izašli smo i sede ona i njena drugarica i ja i par mojih drugara. Sedimo i ja kažem nešto ‘Anja kako si ti glupa’ i ona mi dekne kašičicu iz usta, izbaci mi kašičicu punu sladoleda iz usta, sve mi otišlo po Guči torbici i riba ustaje i usred kafića denge po glavi i izađe.“

„I ja ga blokirala na svemu i on se javlja mojoj drugarici ‘Reci joj da smo završili’. Ako sam ja tebe blokirala, logično je da sam ja završila sa tobom, nego ne on meni da naglasi da je završio sa mnom. I pomirili smo se za 3,4 dana“, dodala je influenserka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Ono što je Anja očekivala od Bake jeste da shvati ozbiljnije njihovu vezu, do čega je i došlo kada je influenserka odlučila da počne da se viđa sa drugim momcima upravo u ovom periodu kada nisu bili zajedno.

„Ti mene da turiraš, a ja tebi jednom kad sam rekla da ću izaći sa drugim od tad si se uozbiljio. Sećam se šta je bilo, ja čim sam uzvratila i izašla sa drugim e tad je on odjednom magično sve skapirao i tad smo se pravo pomirili“, rekla je ona, na šta se Baka nadovezao.

„Znate šta je uradila? Izašla je na dejt sa likom u Galeriju i znala je da će meni neko da javi jer je prometni tržni centar, da bi izazvala neku ljubomoru, a ja u fazonu ‘Haha, izašla sa drugim likom’.“

„Jeste, jeste, al’ nakon toga se promenio maksimalno. Uozbiljio si se, prestao sa tvojim glupostima. Nemoj da pričam šta si radio. Bio si napaljena džukela koja se javljala svakoj niskomoralnoj devojci koja postoji. 2022. godina je tako izgledala. I onda si se posle mog dejta unormalio, nakon toga ‘Uselićemo se zajedno, evo tražim nam stan’. Ja otišla u Crnu Goru on mi poslao 5 stanova da biram u koji ću stan da se uselimo zajedno“, završila je Anja.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence