Pretraži

“Samo ustati i reći bravo!“ Tamara Kalinić rame uz rame sa Viktorijinim anđelima, društvene mreže GORE zbog neočekivane saradnje! (FOTO)

News
1
tamara kalinić
Foto: Instagram printscreen/tamara

Tamara Kalinić je osvanula na zvaničnom profilu Victorias Secret brenda, a njeni pratioci ne mogu da sakriju oduševljenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Kada je influens svet u pitanju jedna od influenserki sa naših prostora koja je napravila vrtoglavi uspeh je sigurno Tamara.

Svojim jedinstvenim oblačenjem, načinom predstavljanja na društvenim mrežama kao i materijalom koji plasira svojim pratiocima uspela je sebe da kotira visoko u influens svetu.

Pored toga što sarađuje sa raznim velikim brendovima, ona odlazi i na njihove revije kao jedna od specijalnih zvanica, a sada je njena saradnja sa svetskim brendovima prešla na viši nivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Naime, na zvaničnoj stranici Victorias Secret brenda osvanuo je Tamarin video snimak.

Ona je tom prilikom reklamirala novu kolekciju veša tog brenda, a sudeći po komentarima svi su oduševljeni ovom neočekivanom saradnjom.

Ispod objave se moglo naći dosta komentara koji hvale Tamaru kao i njen izgled, a ni srpski Tviter (sadašnji X) nije ostao imun na ovaj poduhvat naše influenserke.

Jedan od korisnika društvene mreže “X“ je objavio skrinšot Tamarine reklame za VS, a svojim opisom stavio svima do znanja da je još jedan od oduševljenih ljudi zbog Tamarinog uspeha.

“Pa samo ustati i reći bravo“, napisao je jedan korisnik ove društvene mreže, a onda su nastavili  ida se nižu komentari drugih ljudi.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News