Pretraži

Helena Topalović spakovala kofere i sa ćerkom otišla na drugi kraj sveta: Luksuz porodićnog doma u Sidneju očarao sve

Influence
0
helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Poznata influenserka Helena Topalović spakovala je kofere, pa sa ćerkom otputovala na drugi kraj sveta kako bi posetila supruga Dragana Aleksića.

Helena, koju na Instagramu prati više od 260 hiljada ljudi, neretko na ovoj društvenoj mreži deli svoje fotografije i privlači pažnju atraktivnim izgledom. Prošle godine sve je iznenadila vest da se se udala i to za biznismena Dragana Aleksića, a ubrzo je na svet stiglo i njihovo prvo dete.

Influenserka često deli detalje iz svog svakodnevnog života, ali sada nije mogla da sakrije sreću. Naime, ona je spakovala kofere pa se sa ćerkom uputila u Austarliju kako bi posetila muža i svekrvu.

Helena je prvo objavila fotografije iz aviona gde se slikala sa ćerkom, pa je u opisu napisala:

– Nas dve same na kraj sveta, avionom našoj kući – istakla je influenserka koristeći emotikone.

Nakon toga je pokazala porodičnu vilu svog muža u Sidneju.

– Februarsko jutro u Sidneju, u našoj kući, sa mojom porodicom. Ne može bolje – napisala je ona, pa objavila još nekoliko fotografija iz porodičnog doma, između ostalog i sliku roštilja ispod koje je napsala:

Foto: Instagram printscreen/helena_topalović

– Muž šef kuhinje kao i uvek.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalović

Podsetimo se, od kada se udala Helena vešto krije detalje svog odnosa sa suprugom i samo nekoliko puta smo mogli da ga vidimo na njenom Instagramu i to nikada u potpunosti. Međutim, nedavno je ona šokirala svoje pratioce na Instagramu kada je podelila naslikani portret nje i supruga i uz opis „Srodna duša“, čime je jasno stavila do znanja da je njihova ljubav jača nego ikada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence