Pretraži

Pripreme za album “Lavina“ su pri kraju: Nikolija podelila prve kadrove svog novog projekta

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial
Nikolija je na društvenoj mreži Tiktok podelila sa pratiocima prve kadrove njenih spotova za pesme koje će se naći na nadolazećem albumu pod imenom “Lavina“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Nije tajna da brojimo sitno do izlaska novog Nikolijinog albuma, a pevačica neumorno radi na ovom muzičkom projektu što i ne krije. Nedavno je objavila na društvenim mrežama tracklist, a mnogi su se iznenadili zbog poznatih imena koja će se naći rame uz rame sa njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dijanamalnar

Već tom objavom i najavom muzičke lavine koja nam stiže privukla je pažnju mnogih, a sada je i zagolicala maštu svojih fanova prvim kadrovima sa snimanja spotova. Nikolija će na albumu ukrstiti glasove sa Inasom, Devitom, Amnom, dobro poznatom ekipom iz THCF grupe, kao i sa njenim producentima Đoletom i Ivanom.
@nikolijaofficial Uveliko snimamo spotove za pesme sa albuma Lavina🤍 #bts 🎥 #nikolijalavina #comingsoon 15.03.2024 #nikolija ♬ original sound – NIKOLIJA

Sudeći po snimku sa njenog Tiktoka, možemo primetiti da je Nikolija pripremila i te kako odvažne spotove i smele stajlinge, a prvi kadrovi ukazuju na to da će crvena boja preovladati na ovom albumu, što je možda i usko povezano sa samim nazivom istog.
Ni komentari oduševljenih pratilaca nisu izostali pa je očigledno da svi čekaju lavinu.
“Biće top“, “Jedva čekamo“, “Auu brate gori mart, ma kakav mart bre gori leto“, samo su neki od komentara koji se mogu naći na njenoj objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Nikolijin album će biti dostupan na svim striming platformama 15. marta, a do tada možete pristupiti njenom pre-save linku i tako prvi dobiti obaveštenje kada album  bude bio dostupan.
Do izlaska albuma nas deli ne tako puno dana, pa jedno što nam ostaje jeste da ispratimo da li će Nikolija dati još neke hintove kakav će album biti ili će ipak ostati tajanstvena i naterati nas da sačekamo 15. mart.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News