Pretraži

Detalj koji sigurno niste znali o Zoni: Učesnica IDJShowa otkrila kako je dobila nadimak, dirljivom pričom oduševila sve

News
0
zona
Foto: IDJTV

Zbog svog ekscentričnog izgleda i zanimljivog imena mnogima je zapala za oko u toku takmičenja IDJShow, a sada je Zona otkrila i kako je dobila ovaj nadimak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zona (@zona_____zona)

Tijana Trivić poznatija kao Zona mnogima je bila favorit u drugoj sezoni IDJShowa, a svojim pevanjem i stilom stigla je i do finala rame uz rame sa ostalih 11 takmičara.

Svojom izvedbom medlija u kojoj se našla i njena autorska pesma “Fantazije“ koja će uskoro ugledati svetlost dana, Zona je izvela i “Avlije avlije“ od Nikolije, kao i “Prodji sa mnom Bosnom“ prošlogodišnje bobednice IDJShowa Amne, “Pleši“ od Vojaža i “Pobegulja“ iz filma Zona Zamfirova, te tom prilikom oduševila sve gledaoce IDJShowa.

Niko nije ostao imun na njeno izvođenje tog medlija, pa ju je čak i Vojaž javno podržao na društvenoj mreži Instagram.

Pored njenog izgleda, ljudima je oduvek bilo zanimljivo i njeno umetničko ime koje nije usko povezano sa njenim pravim imenom i prezimenom, a za IDJTV portal je otkrila kako je i došlo do njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zona (@zona_____zona)

-Tražila sam kako ću da se zovem, prvo je trebalo da bude Tia i onda je Tia koja je zapravo bila na takmičenju u IDJ-u, objavila svoju pesmu tad i onda sam shvatila ipak neću biti Tia – započela je Zona, a potom otkrila kako je nastao nadimak Zona.

-Bio je nešto prelep, magičan dan, ja sam išla na faks i ulaze deka i dečak koji ima desetak godina u bus. Dečak seda pored nekog rendom deke i kreće sa njim da priča koliko ima godina i u koju školu ide, dok njegov deka stoji tu pored njega. Nastaje preslatka priča, svi u busu su obratili pažnju, jer je dečak krenuo da recituje. Taj deka ga je u jednom momentu pitao da li ima simpatiju i kako se zove i on je odgovorio Zona. Ja čujem Zona i kao to je to, tako da eto to je cela priča – ispričala je Zona i simpatičnom pričom oduševila fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zona (@zona_____zona)

Podsećamo, na kraju takmičenja, Zona, kao i ostalih 11 takmičara, iznenadili su gledaoce IDJShowa svojim pesmama koje su ubrzo postali pravi hitovi i sudeći po komentarima na društvenim mrežama i dalje se slušaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zona (@zona_____zona)

 

Do sledećih Zoninih projekata koji stiđu ubrzo, slušajte “Opasnu zonu“ na svim striming platformama:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News