Pretraži

„Život ti priredi svašta u 24 sata“: Poznati influenser hitno operisan, oglasio se iz bolničkog kreveta i otkrio detalje zdravstvenog stanja (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:marko_vuletic

Marko Vuletić, poznati hrvatski influenser zabrinuo je pratioce svojom objavom iz bolnice, nakon čega je objasnio sa kakvim problemom se suočio.

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Vuletić (@marko_vuletic)

Marko je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz bolničkog kreveta, a u svom maniru, iako je u bolnici, uspeo je da nasmeje svoje pratioce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Vuletić (@marko_vuletic)

– Život ti priredi svašta u 24 sata. Prvo je počela neka bol u stomaku, nikada je do sada nisam imao. U panici odem u hitnu i žena mi kaže možda je slepo crevo. Sinoć operisan, jutros bez slepog creva i nikad zgodniji – napisao je Marko ispod fotografije.

Komentari na njegov račun su se samo nizali, a ni njegovi pratioci nisu ostali dužni, pa su mu poželeli brz oporavak.

Posle dva dana Marko je napustio bolnicu, a tom prilikom je objavio još jednu fotografiju na storiju, pa objasnio kakve su mu obaveze u narednom periodu povodom operacije koju je imao.

Foto:Printscreen/Instagram:marko_vuletic

“Pušten vani! Sve je ok, moram se paziti naredna dva meseca sa ishranom i ne dizati veliki teret. Neka vam ja budem odličan  primer ako vas nešto boli da odmah odete kod doktora, jer je ovo moglo prsnuti i cela situacija bi bila još gora“, poručio je Marko svojim pratiocima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News