Pretraži

Ovakav tip „zavodnika“ izbegavajte u širokom luku! Poznata influesnerka upozorava – ovo su najčešće „crvene zastavice“! (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Life
0
Foto: Instagram printscreen/tinagrabez

Poznata influenserka Tina Grabež otkrila je koje su najčešće „crvene zastavice“ kod momaka i koje to momke treba da izbegavate.

Tina neretko sa svojim fanovima deli korisne savete najčešće vezane za putovanja, ali i za život, međuljudske odnose ili kako da postaneš popularan, a sada je snimila jedan video namenjen devojkama.

Naime, ona je u klipu koji je objavila na Tiktoku objasnila koje su to „crvene zastavice“ vezane za momke, po njenom mišljenu i kakav tip „zavodnika“ treba da izbegavate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Grabez (@tinagrabez)

„Ovo su tipovi momaka koje treba po svaku cenu da izbegavaš“, započela je influenserka, a potom nabrojala osobine koje najčešće poseduju muškarci sa kojima nećete moći da ostvarite ozbiljniju vezu:

  1. Ako svira gitaru ili uči da svira gitaru, veruj mi da to radi samo iz jednog jedinog razloga – pogotovo ako je tu gitaru iskosristio kao jednu od taktika i tebe da smuva!

  2. Ako su mu komentari i lajkovi uglavnom od devojaka. One nisu tu nepozvane, znači da i on njima lajkuje, komentariše i odgovara im na storije i upoznaje ih svakog vikenda, i onda je to način da ostanu u kontaktu.

  3. Ako je strealac ili blizanac u horoskopu. Ko zna neću dalje da objašnjavam.

  4. Ako ti kaže da nema Instagram, znaj da laže. Ili ako ti kaže da te nije prihvatio nedelju dana, zato što i onako ne ulazi na Instagram. Takođe laž i verovatno ima devojku.

  5. Ako je visok između 180 i 189 centimetara. Sve niže od toga okej, sve više od toga okej. Ti što su kao visoki, ali nisu baš visoki, ti su najsumnjiviji!

  6. Ako igra fudbal. Ne znam možda to samo ja ne volim.

  7. Ako ima „izgubljena duša“ Instagram profil. Ima slike prirode, nekih zgrada i svaka slika na kojoj je on je onako u pokretu i mutna nešto. Onako „cool boy“ estetikom. Žao mi je što moram da te razočaram, ali taj lik je opsednut samom sobom, tako da „red flag“.

„Ovo možda nije egzaktna nauka, ali budite upozorene“, završila je ona svoje „izlaganje“.

 

@tinagrabez pošalji drugarici koja mora ovo da čuje 🚩 #tinagrabez #tiktokbalkan #fypbalkan ♬ Storytelling – Adriel

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Life