Pretraži

Spremite se za erupciju emocija: Ovi ljubavni filmovi moraju se naći na vašoj listi za Dan zaljubljenih!

Popcorn
0
Foto:Printscreen/Youtube:Boxoffice Movie Scenes

Ukoliko niste isplanirali romantičnu večeru, ne postoji bolji način da provedete Dan zaljubljenih nego uz romantične filmove koji će upotpuniti ljubavnu atmosferu 14. ferbuara.

Nakon što su razmenjeni pokloni za Dan zaljubljenih postoji li bolji način da provedete ovaj praznik nego ušuškati se u krevet i gledati romantični film sa svojim partnerom? Bilo da ste raspoloženi za laganu romantičnu komediju ili nešto melodramatičnije, skupili smo neke od najboljih filmova za Dan zaljubljenih koji će vam se sigurno dopasti.

Ovaj spisak filmova za Dan zaljubljenih takođe uključuje filmove koji su savršeni za solo gledanje ili sa vašim prijateljicama. Dakle, uzmite kokice i pripremite se da se smejete, a možda čak i zaplačete uz ove filmove.

Your Place or Mine

Ris Viterspun i Ešton Kučer glume u ovoj priči o ljubavi i prijateljstvu na dva kraja obale. Dva najbolja prijatelja razmenjuju kuće u različitim gradovima kako bi saznali šta zapravo žele u životu i tu kreće ljubavna magija.

The Notebook

Rajan Gosling i Rejčel Mek Adams glume u ovoj romantičnoj priči koja je puna izazova, a film je urađen po istoimenoj knjizi autora Nikolasa Sparksa.

Love Again

Kada Mira Rej (Prijanka Čopra) tragično izgubi ljubav svog života, nosi se sa tim tako što šalje SMS poruke na telefon svog preminulog dečka. Bez njenog znanja, njene slučajne misli i iskrene poruke se šalju nesumnjivom primaocu, koji se zaljubljuje u njene reči. U ovom divnom, modernom priči takođe igra i Selin Dion.

Under the Tuscan Sun

Ko nije sanjao o početku iznova u novom gradu? Baš to je ono što je glavna glumica ovog filma uradila nakon što je doživela razvod. Glavnu ulogu tumači Diane Lejn, a ovaj film slavi nove početke i beskrajne mogućnosti, sa mestom dešavanja u čarobnoj Italiji.

Before Sunrise

Upoznaju se u vozu, a njihova priča se tek posle nastavlja. Ukoliko vam se dopadne ovaj film, znajte da možete pogledati i ostale delove istog.

10 Things I Hate About You

Mladi, sveži Australijanac Hit Ledžer suočava se sa živahnom Džulijom Stajls u klasičnoj adaptaciji Šekspirove drame u srednjoj školi iz devedesetih godina.

How to Lose a Guy in 10 Days

Ako vas je ikada zanimalo kako da izgubite dečka za samo 10 dana ovaj film će vam sigurno pomoći. Šalu na stranu, ova romantična komedija je nešto što vam sigurno treba 14. februara, zato se udobno smestite i filmsko veče može da počne!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn