Pretraži

„Napadnut sam“: Janku pričinjena velika materijalna šteta, ceo događaj zabeležile nadzorne kamere (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
1
janko
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Popularni jutjuber Janko prošao je kroz veliku neprijatnost, a snimak cele situacije je podelio na društvenim mrežama.

Stefan Janković, poznat pod nadimkom Janko, Jutjubom se bavi od ranih tinejdžerskih godina i jedan je od prvih jutjubera na našoj sceni koji je zabeležio zavidan uspeh. S obzirom na to da je on i njegov život već godinama predmet interesovanja pratioca, Janko je više puta otkrivao brojne detalje iz svog privatnog života.

Tako su njegovi fanovi upućeni u to odakle je mladi jutjuber, gde sada živi, kao i koja kola vozi, međutim sve ove pojedinosti rezultirale su neprijatnim situacijama kroz koje je Janko nekoliko puta do sada prolazio, kao i njegove brojne kolege.

Stefan se po svemu sudeći trenutno nalazi u svom rodnom gradu, Vranju, a na svom Instagramu i TikToku je podelio da mu je ispred njegove kuće neko izbušio gume na luksuznom automobilu.

„Da li možete da verujete, pre sat i po vremena sam napadnut. Ne ja, već moj auto, moje vozilo. Neki maskirani lik je prišao i izbušio gumu, a sada ćete videti kako je to izgledalo. Ne mogu da verujem da je ovo otišlo predaleko. Gledajte, burazer hoda, ne zna da hoda. Tu kao provera auto, ovde vadi nešto iz torbice, koliko ja vidim. Je l’ možete da verujete? Vidi ovo, ne mogu da verujem druže, još što je najgore, imam i kamere, a kamera je sve zabeležila. Imaćete na mom Instagramu nastavak i ako prepoznate ovu osobu, pišite mi u komentaru. Izbušio mi je gumu od 130 evra“, istakao je jutjuber besan.

@stefan_jankovic♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

Janko je potom na svom Instagramu podelio i snimak, na kom se vidi kako muškarac sa kapuljačom pritrčava njegovim kolima, saginje se i buši mu gume. On je uz ovaj klip samo kratko napisao „Doktor“.

janko
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Podsetimo, nedavno se i njegova devojka Anna Lazarević susrela sa neprijatnošću i to u sopstvenom domu. Njoj je neko u večernjim satima lupao na vrata i šutirao ih, a samo nekoliko sati ranije i njen auto je bio ispolivan farbom.

Komentari (1)

  1. I ovo je izrežirano i napakovano. I pitona bi n*****o za 1,5 like. Kakvi lezilebovići i bašabozluci su „uticajne ličnosti“. Jadno i nepovratno u kanalu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence