Pretraži

„Poslednja dva dana mi je teže nego ranije“: Lazar Filipović iskreno o teškom periodu kroz koji prolazi

Influence
1
Screenshot: Instagram/lazarfilipovicc

Poznati influenser Lazar Filipović sa svojim prtaiocima na Instagarmu redavno deli savete vezane za psihičko zdravlje, a nakon što je nedavno priznao da prolazi kroz tešku fazu, otkrio je kako se sada oseća. 

Lazar je nedavno svojim pratiocima na Instagarmu otkrio kako je doživeo burnout, odnosno da je došao do „tačke pregorevanja“ usled brojnih obaveza i očekivanja koje osećate potrebu da ispuni.

On je sa svojim terapeutom napravio strategiju kako na najbolji mogući način da pomogne sebi. Naime, on je odlučio da narednih 6 nedelja bude na režimu odmora, pa je tom prilikom obavestio svoje prijatelje da će više odmarati i da će korišćenje društvenih mreža da svede na minimum.

Ipak, uprkos tome, oporavak od ovog stanja je čitav proces, a izgled da su su stvari u poslednja dva dana krenule malo lošijim putem.

– Inače mi je poslednja dva dana teže nego ranije, ne osećam anksioznost ali neku bezvoljnost za životom – da! Ne vidim poentu ni u čemu, obećao sam sebi da ću snimati jedan video svaki drugi dan…ali to mi je previše. Kad mi neka ideja padne na pamet u fazonu sam: Ma ‘ajde to nikoga ne zanima – započeo je influenser pa dodao:

Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

– Ako ćete iskreno, samo bih pričao o mom trenutnom stanju, to jedino mogu da prensem autentično. Po vašim porukama vidim da mnogi žive burout i ne znaju kako iz njega da izađu. Šta je sa svetom i zašto se ovako promenio? Želim pod hitno da se uvede predmet u srednje škole koji će se zvati „Pripreme za 20-te godine“ cuz they aint fun at all…- završio je on.

Osim ovog posta, Lazar je na jednom videu objasnio da je taj dan proveo tako što je preležao, dok mu je drutvo pravio njegov pas.

Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

– Stvarno mislim da se nešto dešava u univerzumu i da je kolektivni osećaj u svetu kao da ljudi nisu započeli godinu. Ja ne mogu to da objasnim. Desio se januar, počeo je februar i krenulo je lepo vreme, ali opet kao da godina nije započeta – objasnio je on.

Lazar inače, često priča o psihičkim problemima i borbama, naročito kod mlađih, a jednom prilikom je sa svojim pratiocima podelio 6 koraka koji mu pomažu da se oporavi i da prevaziđe ovu fazu.

 

@lazar.filipovicevo update mog života trenutno😂🤷🏼‍♂️ kako ste vi?♬ original sound – Lazar

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence