Pretraži

„Trudna sam!“ Naša poznata influenserka podelila najlepše vesti, čestitke se nižu sa svih strana (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/majabucanin

Popularna tiktokerka i influenserka Maja Bučanin podelila je lepe vesti sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Maja je popularnost na TikToku počela da stiče pre par godina i to zahvaljujući svom poslu. Ona je naime radila kao stjuardesa na privatnim brodovima i jahtama i prenosila svoja iskustva svima koji su zainteresovani za ovaj posao.

Ona je vrlo brzo pokupila simpatije publike i stekla gotovo 150 hiljada pratioca na ovoj društvenih mreži i više od 70 hiljada pratioca na Instagramu.

Maja je nedavno otkrila da planira da se povuče iz ovog posla, ali i da otvori agenciju za zapošljavanje stjuarta i stjuardesa na brodovima.

Krajem oktobra prošle godine, influenserka je stala na „ludi kamen“ i udala se za svog dugogodišnjeg dečka, a sada iz njihovog doma stižu lepe vesti, te će se par po prvi put ostvariti u ulozi roditelja.

Tiktokerka je nekoliko meseci uspešno skrivala svoju trudnoću na mrežama iako je i dalje redovno objavljivala kontet, ipak kada je postalo gotovo nemoguće sakriti, ona je podelila lepe vesti sa svojim pratiocima.

„Popijte piće za mene – trudna sam! Zahvalna sam što imam ovaj video. Iako mi nije pošlo za rukom da snimim sve ljude kojima smo javili, osećaj deljenja radosti s nama nije umanjen“, napisala je ona uz emotivan snimak nje i supruga koji je saznao vest, a potom i svi njihovi najbliži prijatelji i porodica.

Za samo 3 sata njen klip je prikupio preko 16 hiljada lajkova i više od 400 komentara čestitki i lepih želja, a Maja se potom oglasila i na svom storiju.

„Toliko stvari jedva čekam da podelim sa vama. Nije lako snimati i sakrivati. A toliko imam smešnih priča i mog čuđenja, da zašto mi niko nije rekao da mi smetaju svi mirisi i da ne mogu da jedem ništa sem pereca??? I moje zvanje mame da je pitam kako je izdržala drugu trudnoću jer samo spavam i ne mogu ništa hahah i onda sve to prođe i uživaš“, otkrila je ona.

maja bučanin
Foto: Instagram printscreen/majabucanin

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence