Pretraži

Najlepši zajednički trenuci: Vojaž objavio romantičnu fotografiju sa devojkom, evo u čemu su najviše uživali tokom odmora u Dubaiju! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati pevač Vojaž je na Instagramu poodelio fotografiju sa svojom devojkom Tamarom, kojom se prisetio lepih uspomena koje je stekao na njihovom zajedničkom putovanju.

Dešavanja u Vojaževom životu na Instagramu prati preko 800 hiljada fanova, naročito u poslednje vreme, od kada je pevač počeo da objavljuje slike sa svojom novom dveojkom Tamarom.

Vojaž je sada rešio da se priseti lepih uspomena sa njihovog zajedničkog putovanja, pa je sa fanovima podelio romantičnu fotografiju koja je nastala tom prilikom.

U oktobru mesecu je ovaj par spakovao kofere i uputio se u Dubai gde su uživali u zajedničkom odmoru. Društvene mreže su tada gorele od njihovih zajedničkih slika, a to su inače bile njihove prve zajedničke fotografije.

Sada je Vojaž podelio jednu od njih. U pitanju je fotografija sa jahte na kojoj njih dvoje poziraju okrenuti leđima kameri i uživaju u pogledu na Dubai i zalasku sunca.

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Podestimo se, malo pre ovoga on je otkrio detalje veze sa Tamarom, pa priznao kako je počela njihova ljubavna priča.

– Devojka mi je u Norveškoj, živi u Oslu. Ovo je jako duga priča i jako je dugo muvanje trajalo. Mi smo se upoznali u Novom Sadu, preko zajedničkog prijatelja. Mnogo mi je bilo lepo, kada sam je upoznao, jer devojka nije uopšte imala dojam ko sam ja. Ona živi u Norveškoj, sluša njihovu muziku. Ono, od naših pevača čula je samo za Cecu. To mi je bilo mnogo zanimljivo jer sam konačno mogao da pričam sa nekim kao Mihailo. I kada god sam sa njom i sada, ja se osećam kao ja, kao običan Mihailo. Kod nje me je najviše privuklo to što je elokventna je i mnogo je pametna devojka. Nije uopšte ljubomorna i imam osećaj da mi veruje 100 posto – rekao je on za „Blic“, a nedavno je otkrio i čime se ona bavi, pa pohvalio njene uspehe.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

-Moja devojka je rukometašica, igra u Norveškoj. Stvarno je mega talentovana i jako sam srećan što je sebe pronašla u nečemu. Nije devojka koju samo zanima da se lepo našminka i lepo sredi, već ima neki cilj, ima nešto čime se već jako dugo bavi i u čemu je jako dobra. Svaki njen uspeh gledam kao svoj uspeh, a i ona svaki moj uspeh gleda kao njen- ispričao je Vojaž nedavno tokom gostovanja u emisiji na televiziji B92.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz