Pretraži

Kajli Džener čeka treće dete?! Spekulacije o njenoj novoj trudnoći sve glasnije, a evo šta ju je „odalo“

Showbiz
0
Foto: Golden Globes / PictureLux / Profimedia

Pre nekoliko dana ceo svet je prodrmala izjava komediografa Danijela Toša da je najmlađa članica Kardašija-Džener porodice trudna po treći put i to da nosi dete svog sadašnjeg dečka, glumca Timotija Šalamea.

Juče je tokom emitovanja jedne epizode „Tosh Show“, voditelj Toš je ponovio tvrdnje da je najmlađa članica porodice Kardašijan-Džener, Kajli, za potrebe jedne epizode za seriju „The Kardashians“, koja prati život njene porodice, snimila scenu u prodavnici sa stvarima za bebe.

Kako se navodilo, razlog snimanja ove scene je bilo razotkrivanje njene treće trudnoće i priznanje da Kajli čeka dete sa svojim dečkom Timotijem Šalameom.

„Ovo je nešto ludo, otišao sam u prodavnicu u Malibuu i pričao sa zaposlenima. Pokušao sam da izbegnem to, ali pričao sam sa tim jednim tipom i pitao ga ‘Zašto ste bili zatvoreni juče?’, na šta je on odgovorio ‘Ne bi trebalo da pričam o tome, ali „Keeping Up With the Kardashians“, snimali su finale sezone juče“, istakao je Toš, pa dodao:

„Upozrenje za spojlovanje, ali ovo je emisija za narednu sezonu. Ovo je veliko finale sezone. Ova nasumična osoba iz prodavnice mi je rekla da su zakupili celu radnju, a potom je zatvorili, pa se ponašali kao da kupuju“, rekao je on i istakao:

„Ovo je očigledno bila scena koja se dogodila: Kajli otkriva da je ponovo trudna sa Timotijevim detetom, kakva bomba“.

kajli džener
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos ovim navodima, izvori bliski produkciji su otkrili za „Us Weekly“, da Kardašijanovi nisu snimali scenu u prodavnici za finalnu, ili bilo koju epizodu ove sezone.

Toš je takođe priznao da ove glasine možda nisu tačne, jer ih je samo preneo jedan zaposleni u prodavnici u Malibuu.

Ovo priznajne razočaralo je mnogobrojne fanove koji su se ponadali da će se Kajli po treći put, a Timoti po prvi ostavriti u ulozi roditelja, a neki se još uvek nadaju da su priče zaposlenog iz prodavnice tačne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz