Pretraži

“Ovo je haos“: Fanovi Adel u ŠOKU zbog vrtoglavih cena ulaznica za njen koncert

News
1
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Pevačica Adel se našla na meti osuda javnosti zbog cena ulaznica za njen predstojeći koncert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Poznata britanska pevačica je još svojim prvim singlom kupila sve simpatije publike, a nakon toga je njena karijera samo nastavila da ide uzlaznom putanjom.

Pored mnogobrojnih nagrada koje je dobila, Adel nije izbegla ni to da se jedna od njenih pesama nađe u filmu o Džejms Bondu, pa je “Skyfall“ dobio počasno mesto na track listi istoimenog filma.

Iako ova popularna pevačica dolazi iz evropske zemlje, ona će sada posle 10 godina zapevati u Evropi, što je oduševilo njenu publiku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Međutim, uprkos oduševljenju zbog činjeice da će Adel zapevati u Nemačkoj, većina fanova ostala je šokirana cenom karata za koncert.

Naime, najniža cena karte iznosi čak 280 funti dok je naskuplja oko 1000 funti, pa je to razlog zašto je ostalo čak 2000 neprodatih karata.

– Ako se mesta ne prodaju, promoteri bi mogli da razmisle o smanjenju cena. Cene hotela su vrtoglave. To je haos – rekao je izvor za Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Da postoji evidentan problem sa cenom ulaznica pokazuju i komentari na društvenim mrežama koji neumorno diskutuju o suludim cenama karata za koncert ove britanske zvezde.

“Da li oni znaju da niko neće kupiti po ovoj ceni ulaznicu?“, “Ovo je haos“, “ Uopšte nemaju obzira“, bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži “Iks“.

Tagovi

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News