Pretraži

Kako izgleda početak dana jedne influenserke: Jana Dačović predstavila svoju jutarnju rutinu

Influence
0
jana dačović
Foto: Instagram/janadacovic

Jutjuberka Jana Dačović pokazala je jednu svoju rutinu, pa otkrila kako izgleda početak dana jedne influenserke.

Jana je već godinama na vrhu liste najpoznatijih jutjuberki u Srbiji, a svojim sadržajem posebno osvaja mlađu publiku, naročito devojke koje s nestrpljenjem čekaju njene nove objave u kojima najčešće daje modne savete, ali i pokazuje svoj svakodnevni život. Ona je sve započela po uzoru na influenserku Bethany Mota, ali kasnije je izgradila jedinstven stil po kom je prepoznatljiva.

Jana je tako jednom prilikom snimila video u kom je pokazala svoju jutarnju rutinu i pružila fanovima mogućnost da „zavire“ u pojedine detalje iz njenog privatnog života i saznaju kako izgleda jutro jedne influenserke.

Lepa atmosfera – Za početak dana, Jana prvo voli da uključi lampice, pogotovo ako je novogodišnji period, kako bi se napravila lepa atmosfera u kojoj bi mogla da uživa, a onda kreće njena prava rutina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Dačović (@janadacovic)

– Prva stvar koju radim ujutru jeste da uzmem vodu – istakla je ona, a ovo je naime savet koji ćete dobiti i od mnogih doktora, a za to postoji i dobar razlog. Uvođenjem ove rutine vi čistite telo, ubrzavate metabolizam, poboljšavate ten i dobijate sjajnu i zdravu kosu.

Ono što svi radimo ujutru, je sastavni deo i njenog jutra, a to je proveravanje obaveštenja na telefonu i odgovaranje na poruke koje smo dobili u toku noći, a nakon toga ona se upušta u jutarnje čišćenje lica. Influenserka se umiva odgovrajućim sredstvom za čišćenje lica, a nakon toga stavlja kremu. Ono što Jana ističe kao jedan trik jeste kog se pridržava sve više influensera, a to je brisanje lica papirom, jer se na peškirima skupljaju bakterije.

Kada je u pitanju doručak, Jana se uglavnom odlučuje za neku zdraviju verziju, a u ovom slučaju pripremala je „overnight oats“, tačnije jednu vrstu pahuljica koje se ostavljaju da prenoće, da bi bile spremne za doručak.

 

@janadacoviicDobro jutro ljudi, spremamo za zajedno za dan!☀️🌅🤍♬ original sound – Jana Dačović

Nakon ovoga ona je istakla jednu važnju naviku koju bi svi trebalo da imamo, a to je jutarnje istezanje:

– Moram da uradim nešto sa telom, jer imam višak neke energije koju moram da izbacim i onda volim da se protegnem često ujutru, a nekad volim i uveče, sve zavisi od raspoloženja.

Nakon ovoga sledi tuširanje, a onda priprema banana šejka koji je savršenog ukusa, a pritom daje i energiju. Onda sledi omiljeni deo svake devojke, a to je šminkanje. Jana uglavnom koristi neutralniju šminku kada je u pitanju svakodnevna rutina.

Osim pripreme tela, ona voli i da pripremi misli, pa uglavnom ujutru pogleda planer u kom je prethodno naprivala plan za taj dan. Nakon ovoga ona obavlja stvari vezane za posao, kampanje i klipove, a onda se oblači i odlazi napolje spremna za novi dan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence