Pretraži

„Moram da pauziram turneju“: Adel zbog narušenog zdravstvenog stanja prinuđena da odloži koncerte (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Britanska zvezda Adel važi za jednu od omiljenih pevačica na svetu, a to dokazuju i mnogobrojni koncerti koji su rasprodati.

Ljudi su je primetili najviše zbog pesama “Someone Like You“ i ‘Rolling in The Deep“ i od tada počinje njena planetarna popularnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Njen glas se mogao čuti i u mnogobrojnim filmskim pesmama, pa je tako za jedan od nastavaka filmova o Džejmsu Bondu snimila pesmu “Skyfall“.

Pevačica je konačno odlučila da održi svetsku turneju, a na internetu se moglo videti da su neki gradovi rasprodati čak i za sve dane koje je imala u ponudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Međutim, usled nepredviđenih okolnosti i na veliku žalost fanova, Adel je zbog svog zdravstvenog stanja primorana da pauzira sa turnejom, a to je i saopštila svojim mnogobrojnim fanovima.

Ona je trebalo svakog petka i subote da nastupa u Las Vegasu, ali ovi koncerti dobili su druge datume. Adel je na svom Instagram profilu objavila saopštenje povodom pomeranja datuma turneje, a komentari fanova su se samo nizali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

“Žao mi je što moram da pauziram turneju u Vegasu. Bila sam bolesna i poslednji put, ali nisam imala priliku da se odmorim i da se vratim potpuno zdrava pre nego što sam se vratila na nastupe i sad sam opet bolesna. Neočekivano, ali sada je uticalo i na moj glas, pa su doktori rekli da nemam drugi izbor sem da odmorim. Koncerti za narednih pet nedelja će biti odloženi za kasnije datume, već radimo na tome i detalji će biti uskoro dostupni“, napisala je Adel u svojoj objavi na Instagramu dodavši nove datume.

Prisetimo se, pevačica se nedavno našla na meti kritika svojih fanova i to zbog vrtoglavih cena ulaznica za njen koncert. Cene su se kretale od 280 funti, pa sve do 1000 funti što je nešto više od 1000 evra.

Očigledno da nju nije sprečilo ni to da rasproda sve i bude jedna od najtraženijih britanskih pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz