Pretraži

„OTKAZAO SAM SVE NASTUPE“: MC Stojan objavom zabrinuo fanove, pa otkrio zašto je doneo važnu odluku!

News
1
Screenshot: Instagram/mc_stojan

MC Stojan se na svom Instagram nalogu obratio pratiocima porukom u kojoj je otkrio da će se na određeno vreme povući iz javnog života. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Pevač Mc Stojan važi za jednu od najvećih balkanskih zvezda, a uspehe na muzičkom polju ne prestaje da niže.

Njegove pesme broje milionske preglede, pa je to jedan od dokaza da je njegova karijera i te kako uspešna, međutim, s obzirom na to da MC Stojan nastupa svakog vikenda i da već dugo živi ubrzanim tempom života, sada je odlučio da napravi važan korak.

Naime, Stojan je odlučio da napravi mali predah i da se na određeno vreme povuče iz javnog života, a ovu odluku doneo je, kako je istakao, kako bi se posvetio sebi.

Iako je njegova objava u prvom trenutku zabrinula njegove mnogobrojne fanove, popularni Stojke ubrzo je objasnio da će se, nakon predaha, vratiti svojim poslovnim obavezama i nastaviti da ređa hitove, kako je njegova publika i navikla od njega.

Foto:Printscreen/Instagram:mc_stojan

“Otkazao sam sve nastupe u decembru i januaru, želim sebi da se posvetim. Potreban mi je odmor, jer sve je nebitno ako vi niste dobro, zato sebe stavljam na prvo mesto, dosta sam pomagao drugima i radio za druge koji to ne poštuju i ne umeju da cene! Ali na kraju uvek dobro pobedi loše i hvala svima na razumevanju i podršci koju mi nesebično dajete 17 godina! Vidimo se krajem januara, opet kreću nastupi po celoj Evropi, i u Australiji se vidimo u februaru. Želim da najavim nove pesme, vraća se najjači Stojke kojeg ste uvek voleli! Volite sebe i budite sebi na prvom mestu! Voli vas MC Stojan“ napisao je on na svom Instagram storiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Podsetimo se, pevač je nedavno bio gost na koncertu Aleksandre Prijović, te mu je ona uputila emotivne reči, a ni on nije ostao imun n to.

“Molim vas, najveći aplauz za mog prijatelja Mc Stojana. Mislim da je prošlo 8 godina kako smo snimili ovu pesmu. E tada mnogi nisu verovali, mene je moj drug pozvao da snimimo duet i hvala mu na tome. Ja sam tada imala samo 20 godina, meni je ta pesma mnogo značila. Tako da hvala ti što si došao večeras, kao moj prijatelj, znaš da te volim i poštujem“, izjavila je Aleksandra na bini kada je najavljivala MC Stojana.

Stojan nije ostao imun na njene reči pa ju je citirao na svom Instagram storiju i uz to ostavio emotivnu poruku posvećenu njoj.

“Hvala ti na ovim predivnim rečima, plakao sam kao malo dete sinoć kada sam došao kući, zato si najveća“ dodao je Stojan na svom storiju.

 

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News