Pretraži

OVO JE BRESKVIČIN MLAĐI BRAT! Retko imamo priliku da ga vidimo, a sada su devojčice poludele za njim (FOTO)

Showbiz
0
breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Miljenica mlađe populacije, popularna pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, pokazala je svog rođenog brata i oduševila fanove!

Breskvica vredno radi na svojoj karijeri, te je nedavno izbacila dve pesme malo drugačijeg žanra nego što je njena publika navikla. Pevačica je istakla da će na neko vreme preći na turbo folk numere jer oseća da joj one u ovom trenutku više odgovaraju, ali da se pronalazi u svakom žanru.

Takođe, poznato je da se mlada pevačica prijavila i za takmičenje za „Pesmu za Evroviziju“, pa njena publika već mesecima sa nestrpljenjem iščekuje pesmu koju je spremila.

Kako Breskvica retko komentariše svoj privatni život, o njemu se malo i zna. Anđela je duži vremenski period u vezi sa dečkom čiji identitet još nije poznat javnosti, iako je do sada više puta viđena u njegovom društvu.

Takođe, članovi pevačicine porodice su do sada odbijali da se eksponiraju javno, ipak postoji jedan član koga u poslednje vreme sve češće imamo priliku da vidimo na njenim društvenim mrežama.

Radi se o njenom mlađem bratu, Mateji Ignjatoviću. Breskvica je danas na svom Instagram storiju objavila snimak sa snimanja novog spota i najavila da izlazi TikTok sound za novu pesmu, a u kadar joj je upao upravo rođeni brat koji joj je prišao sa leđa i poljubio je u obraz.

breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Ovo nije prvi put da vidimo mladog Mateju, on je naime pre nekoliko meseci pravio društvo Breskvici na premijeri jednog filma, a ona ga u poslednje vreme rado čaki na svoj Instagram što oduševljava njene pratioce. Česti su komentari da brat i sestra neverovatno liče, a njene pratiteljke rado komentarišu i izgled mladog dečka koji im već neko vreme privlači pažnju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz