Pretraži

OVAKO JE POČELA LJUBAVNA PRIČA MESIJA I ANTONELE: Njihova bračna bajka traje od DETINJSTVA, na spekulacije o preljubi se ne obaziru!

News
0
MESI
Foto: Instagram printscreen/leomessi

Iako danas uživaju u ljubavi, ovaj par je prošao kroz dosta nedaća, ali je očigledno da je ljubav pobedila i da sada su maksimalno posvećeni  porodičnom životu kojem su oduvek težili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Mesi i Antonela Rokuzo, sada njegova supruga, upoznali su se kao deca u njihovom rodnom gradu Rosario u Argentini. Poznato je da su odrasli zajedno u istom gradu i tokom vremena su izgradili svoj odnos. Očigledno je da su deo svoje ljubavne priče delili još od detinjstva, što je doprinelo njihovoj snažnoj vezi danas.

Sa 12 godina, Mesi je napustio Argentinu kako bi se pridružio fudbalskom timu Barselone. Njih dvoje se nisu videli godinama, ponovno se povezuju kasnije i stupaju u ljubavni odnos koji traje i dan danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Fudbaler ju je zaprosio 2010. godine, kada su oboje bili još uvek vrlo mladi. Navodno je zaprosio Antonelu na mestu gde su se prvi put upoznali, u njihovom rodnom gradu Rosario, u Argentini. Detalji o tome nisu široko poznati jer par često čuva privatnost u vezi sa svojim ličnim životom.

Mesi i Antonela  dobili su svog prvog sina, Tiaga Mesi, 2. novembra 2012. godine. Nakon toga, par je proširio svoju porodicu sa još dva sina, Mateom (rođen 2015. godine) i Cirom (rođen 2018. godine). Tako su postali roditelji troje dece i izgleda da uživaju u svojoj ulozi roditelja.

Čime se bavila Antonela pre upoznavanja Mesija?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Pre nego što se udala za Mesija, Antonela se bavila modelingom. Nakon udaje i osnivanja porodice, posvetila se porodičnom životu i podršci Mesiju. I dalje održava  profil u javnosti, ali se vrlo retko pojavljuje na događajima sa suprugom. Kroz godine, njen fokus se uglavnom usmeravao na porodični život i podršku Mesiju u njegovoj karijeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Ona je studirala na Nacionalnom univerzitetu u Rosariju, Rokuzo je stekla diplomu iz humanističkih i društvenih nauka, a zatim je planirala da započne studije stomatologije, prema izveštaju  Španskog Vanity Fair-a. Međutim, nakon šest meseci, odlučila je napustiti studije i preseliti se u Španiju kako bi bila bliže Mesiju.

Aktivnost na društvenim mrežama

Sa gotovo 26 miliona pratilaca, Rokuzo ima ogroman prisustvo na Instagramu, delići slatke trenutke sa suprugom i porodicom.

Ovako Mesi opisuje svoju suprugu:

U intervjuu 2019. godine, Mesi je upitan šta najviše ceni kod svoje supruge.

Odgovorio je: „Sve.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

„Ona ima mnogo dobrih osobina: kako se nosi sa svakodnevnim životom, njen karakter, uvek je dobro raspoložena i uvek se suočava s problemima na divan način“ rekao je tada Mesi.

Fudbalska zvezda je dodala da je Rokuzo „veoma inteligentna osoba koja je sjajna u svim aspektima života.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Iako u njihovom odnosu izgleda kao da je sve fantastično, mediji ipak ne smatraju da je tako, te postoje spekulacije da je Mesi našao Antoneli zamenu, ali niko od njih se nije oglašavao po tom pitanju.

Već neko vreme priča se o tome kako su se pojavile varnice između poznatog fudbalera Lionela Mesija i novinarke Sofije Martinez, te kako te varnice prete da unište brak slavnog fudbalera.

Tokom dodele Zlatne lopte u Parizu mnogi posmatrači primetili su poglede između fudbalske zvezde i poznate Argentinke koja je bila među retkim novinarkama koja je intervjuisala poznatog fudbalera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Poznata novinarka tog dana je intervjuisala više poznatih ličnosti, međutim njen intervju sa Mesijem je privukao najviše pažnje. Kako su korisnici Tiktoka komentarisali, među njima je bila očigledna hemija, a mnogi su tvrdili da je više nego očigledno da su fudbaler i novinarka na pragu romanse.

Nakon ovog intervjua su počele priče da su se oni gledali na „čudan“ način. Nešto ranije ove godine krenuli su i komentari da je Antonela ljubomorna na Sofiju, što je novinarka oštro demantovala.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News