Pretraži

Saznajte TAČAN DATUM I SAT kada ćete upoznati svoju srodnu dušu: Položaj jedne planete otkriva sve!

Izvor:  IDJTV
|
Astro
0
datum i sat srodna duša
Credit: Monkey Business 2 / Shotshop GmbH / Profimedia

Planete, kuće i znaci zodijaka u našoj natalnoj karti otkrivaju mnoge stvari, a zahvaljujući pomenutim elementima prilično detaljno možete saznati sve o vašem ljubavnom životu.

Venera je planeta kroz koju, prema astrologiji, upoznajemo zanos, strast i radost i ona vlada svim zemaljskim užicima. Venera u grčkoj mitologiji važi za boginju ljubavi, a tako je i kada se radi o horoskopu.

Ova planeta ima veštine potrebne za izgrađivanje uspešne veze, te upravlja venčanjima, veridbama, susretima i partnerskim odnosima.

Pročitajte i: Saznajte ko je vaš sudbinski partner: Ovaj DETALJ u natalnoj karti otkriva sve o srodnoj duši i vašem ljubavnom odnosu

Kako da izračunate datum i sat kada ćete upoznati sudbinskog partnera?

Upravo preko položaja Venere možete saznati tačan datum i sat kada ćete upoznati vašu srodnu dušu. Ono što vas zanima jeste kada je ova planeta u tranzitu nad vašim 7. poljem. To možete otkriti putem nekim od besplatnih astro sajtova, kao što je Astro seek.

Na pomenutom sajtu skrolujte dole dok ne dođete do ‘search engines, a potom ponovo skrolujte do polja ‘natal transit search engines’. U gornje polje upišite vaše podatke, datum, vreme i mesto rođenja. Ako u ponudi ne izlazi vaše mesto rođenja, upišite prvi veći grad koji je u blizini.

U donjem polju potom izaberite opciju ‘transit’ i obeležite Veneru (Venus). Proverite da li je aktivirana opcija ‘transit only’, ako nije, obeležite je. U polju ‘to natal’, označite 7. kuću. Kada kliknete na ‘calculate’ dobićete listu sa svim datumima prelaska Venere od vašeg rođenja.

Na ovaj način možete videti da li je neko od vaših bivših partnera zapravo bio vaša srodna duša, a možete obeležiti i 2024. godinu kako biste dobili informacije za sadašnjost i budućnost. Položaj Venere otkriće vam tačan datum, čak i vreme kada će vam se pružiti prilika da upoznate ljubav svog života.

@retrogradnimerkur_ #astrology #astrologijaretrogradnimerkur #retrogradnimerkur #astrologijaonline #astrologija #srodnadusa #astroloskeanalize ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Astro