Pretraži

Misterija u kraljevskoj porodici: Da li je Kejt Midlton “nestala“ i koje teorije zavere kruže internetom?

News
1
Princ Vilijam Kejt Midlton
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jednom objavom kraljevska porodica je uspela da uzdrma ceo internet i da se zbog toga pokrene jedno pitanje, a to je da li je Kejt Midlton i dalje živa?

Svima je dobro poznato da ova velika poznata porodica drži do sebe, te da ne otkrivaju mnogo informacija o svom životu. Međutim od kada je krenula teorija zavere o smrti princeze Dajane, mnogi ljudi više nemaju poverenja u njih, pa su sumnjičavi šta god da oni urade ili objave.

Najnovijom objavom digli su prašinu na internetu i od tada ne prestaje komentarisanje šta se odgodilo sa Kejt Midlton.

Kao što je mnogima poznato, Kejt je imala zakazanu operaciju abdomena nakon čega se nije pojavljivala u javnosti. To nije sprečilo paparace da je uhvate dok se vozi kolima sa majkom, jer su mnogi želeli da se uvere da je sve u redu sa njom i da nije nestala.

Naravno, ni tu nije kraj teorijama, a poslednja se iznedrila na dan majki 10. marta kada je Kejt na njihovom zvaničnom profilu objavila porodičnu fotografiju koja je očigledno uređena i nije stvarna.

Naizgled se svima učinilo da je u pitanju normalna porodična fotografija, ali neki detalji kao što je njena ruka, lice i košulja se nisu uklapali u fotografiju, a kako su mnogi procenili u pitanju je fotošop.

Zbog ovog poteza kraljevske porodice se probudila još veća sumnja kod ljudi, pa su ubrzo krenuli sa teorijama da možda pokušavaju da je se “reše“ kao što je bio slučaj i sa princezom Dajanom. Pojavila se i informacija da to uopšte nije Kejt na slici, te da su fotošopirali njeno lice sa naslovnice iz Voga od pre 8 godina.

S obzirom da je ceo internet primetio da nešto nije baš kako treba sa fotografijom ubrzo se oglasila i navodno Kejt na zvaničnom Instagram profilu nje i njenog supruga.

Foto:Printscreen/Instagram:princeandprincessofwales

“Kao mnogi amateri fotografi i ja ponekada eksperimentišem sa uređivanjem fotografija. Želela sam da izrazim moje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija od juče. Nadam se da su svi koji proslavljaju imali srećan Dan Majki.“ pisalo je na Instagram storiju kraljevske porodice.

Ni nakon toga ova porodica nije uspela da smiri situaciju, pa su mnogi i dalje ubeđeni da iza ovoga ne stoji Kejt već neko drugi, a da je ona jednostavno nestala.

Zabrinuti ljubitelji ove porodice očekuju da će se u narednom periodu pojaviti Kejt i dati neko objašnjene, te da će to biti jedini način da se ova situacija smiri.

Internet je preplavljen raznim pričama i teorijama, a društvena mreža “Iks“ je nepresušan izvor informacija o ovom događaju koji se ne zna kada će biti razjašnjen.

Neki od tviteraša su se uputili u ovu priču, pa su korisnicima ove popularne mreže napravili čitav niz analize teorije koja interesuje ceo svet.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News