Pretraži

Palo pomirenje?! Uki Q i Lux novom fotkom pokrenuli brojne spekulacije, jedan detalj ih odao! (FOTO)

Influence
0
uki q lux
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tiktokerka Uki Q i jutjuber Luka Bojović poznatiji kao Lux ne prestaju svojim odnosom da intrigiraju javnost i privlače pažnju fanova.

Uki i Lux su početkom februara sa svojim fanovima podelili vest da su nakon godinu i 7 meseci veze odlučili da stave tačku na svoj odnos. Ova vest šokirala je i razočarala njihove pratioce, s obzirom na to da su važili za jedan od skladnijih parova na influens sceni.

Kako su više puta naglasili odluka o raskidu je bila zajednička, a oni su ostali u prijateljskim odnosima. Međutim, Lux je nedavno za IDJTV govorio o njihovoj želji da ostanu dobri, te je između ostalog istakao da smatra da za sada prijateljstvo nije moguće.

On je ispričao kako su se u početku čuli svakodnevno i da nisu imali osećaj da je uopšte došlo do raskida, pa su odlučili da na neko vreme stave pauzu na njihov odnos.

„Zajedno smo se dogovorili da prelomimo, možda da probamo da ostanemo drugovi, ali za mesec, dva, tri, dok se emocije stišaju i da se sve poklopi kako bi trebalo. Za sada mislim da je u najbližoj budućnosti teško da ostanemo najbolji drugovi zato što postoji ta prošlost koja je zajednička, ali će u meni uvek imati prijatelja“, rekao je jutjuber.

Međutim, nakon sinoćne objave mlade tiktokerke mnogi se pitaju da li se ovaj nekadašnji par pomirio. Poznato je da se jutjuber preselio pre nešto više od dve nedelje, a sa svojim pratiocima je tada podelio klip u kom je pokazao kako izgleda njegov novi, luksuzni stan.

Sada je Uki na svom Instagram storiju okačila kako gleda svoj najnoviji klip, a brojne komentare je izazvalo okruženje u kom se influenserka nalazi, te su nakon upoređivanja sa Luxovim klipom, njihovi fanovi došli do zaključka da se tiktokerka nalazi u njegovom novom stanu.

Foto: Instagram printscreen/uki_q, Youtube printscreen/Lux27

Ovo je izazvalo lavinu komentara i dok se brojni fanovi nadaju pomirenju, mnogi misle da su nekadašnji partneri sada spremni za prijateljski odnos.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence