Pretraži

„Ostavio me je kada sam imala 5 meseci“: Ana Lazarević progovorila o ocu kog NIKAD nije upoznala, a zbog jedne informacije doživela je ŠOK

Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influnserka Ana Lazarević neretko sa fanovima deli dešavanja iz svog privatnog života, a proteklih dana glavna tema na njenim profilima na društvenim mrežama bilo je njeno krštenje.

Ona je nakon svečane ceremonije, koja je obavljena u manastiru Ostrog,  odgovarala na pitanja svojih pratilaca, koje je najviše zanimala Anina nacionalnost, kao i vera, s obzirom na to da je rođena u Francuskoj. Ana je tom prilikom spomenula je svog oca, navodeći da ne zna mnogo toga o njemu.

– Vidim da je došlo do zabune po komentarima, još jednom da razjasnim. Moja mama je Srpkinja (rođena u Francuskoj). Moj tata je isto Srbin (ima neke veze sa Francuskom) ne znam puno o njemu jer ga nisam ni sama upoznala. Ja sam rođena u Francuskoj, živela sam tamo 10 godina i nastavila francusku školu ovde. Znači ja sam pravoslavac.

Foto: Instagram prinstcreeen/annalazarevic2

Ovaj odogovor je privivukao pažnju mnogih, pogotovo onih koji nisu pratili Anine objave pre četiri godine, kada je ona u jednom klipu na Jutjubu objasnila detalje vezane za njenog oca.

– Glavna tema ovog videa jeste gde je moj tata – započela je Ana tada objašnjavanje pa dodala:

– Meni ovo nije bolna tema, jer ja njega nikada nisam konkretno videla i izgubila sam taj osećaj da imam tatu i kao da je to sasvim normalna stvar, što je realno sa jedne strane i dobro s obzirom da nemam tu tugu – istakla je ona.

– U svakom slučaju, otac me je ostavio kad sam imala 5 meseci i nisam ga posle nikad videla – rekla je ona pa priznala nešto što niko do tada nije znao, a to je da joj nekada fali njegovo prisustvo:

– Kada čujem nekada od svog društva da kažu „Zove me tata“ ja stanem sama sa sobom i shvatim da ja reč „tata“ nikada nisam izgovorila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

– Kada sam bila mala tražila sam uvek mami sliku tate i videla sam jednom i i dalje se sećam njegovog lika sa te slike – objasnila je ona naglašavajući da slika neće da joj se izbaci iz glave:

Pokušala sam da ga pozovem, da vidim li je i dalje u gradu kome jeste ili se preselio i ispitivala sam mamu kako su se upoznali. Uvek me je to mnogo zanimalo i na kraju pokušala sam da ga stvarno pozovem, sećam se da je mama baš dugo tražila – bila je Ana uporna, pa je nakon duge potrage na kraju došla do jednog saznanja.

– Pronašli smo njegovu ćerku. Ne liči na mene, ali baš je lepa, pogledala sam, jako voli životinje, svaka slika joj je sa životinjama, što je meni baš drago jer sam i ja takva i odlučila sam da joj se javim. Super smo se dopisivale, rekla mi je da ličim na njenu najmlađu sestru i baš mi je bilo drago – istakla je ona, a onda je usledio šok.

Naime, jednoga dana kada se vraćala iz škole stigla joj je poruka od sestre da joj je tata preminuo.

Iako ja njega ne poznajem, opet sam imala neku nadu da ću ga upoznati nekada, i kao da mi je ta prilika potonula i mnogo mi je bilo žao, kao da je zaista moj otac – ispričala je Ana, a potom otkrila da se dogodio neočekivan obrt:

– Na kraju ispostavilo se da je on živ, da je ona slagala i ja zaista ne znam koji je razlog toga, samo mi je napisala da se šali – objasnila je Ana pa dodala:

  • Jednoga dana je došao dopis mojoj mami gde je on sudu rekao da ne želi da plaća alimentaciju, što je meni naravno, preglupo. Neću da grešim dušu, ali verovatno pretpostavlja da ja zarađujem na tom Jutjubu, što je po meni glupo i podržavam sud što je to odbio – završila je tom prilikom influesnerka ističući važnost porodice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence