Pretraži

„To će morati da se promeni“: Ana Sević progovorila o životnim navikama, pa otkrila da li planira proširenje porodice

Showbiz
0
Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica i voditeljka Ana Sević otkrila je svojim pratiocima na društvenim mrežama kako održava zavidnu figuru, kao i da li planira proširenje porodice.

Ana je svoju pevačku karijeru započela pre gotovo 14 godina u „Zvezda Granda“, a još tokom takmičenja se izdvojila svojom prirodnom lepotom na kojoj joj i danas, posle toliko godina na javnoj sceni, mnogi mogu da joj pozavide.

Ona je nedavno skrenula pažnju javnosti kada se vratila voditeljskom poslu, te sada Anu možemo gledati na malim ekranima kako vodi šou u kom je i započela svoju karijeru, a voditeljka ne prestaje da privlači pažnju publike svojim modnim stilom, ali i zavidnom figurom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC (@anasevicofficial)

Ana je sada odgovarala na pitanja pratioca i između ostalog otkrila kako uspeva da održi figuru.

„Iskrena da budem jedino što sebi priuštim, kada mi vreme dozvoli, je masaža. Nisam ljubitelj treninga, ali to će morati uskoro da se promeni. Do sada sam se provlačila zahvaljujući genetici i životnim aktivnostima, ali ubuduće nisam baš sigurna da će samo to upaliti“, priznala je ona.

Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

Poznato je da je pevačica već godinama u potpunosti posvećena porodici, te da je zbog toga i došlo do velike pauze u njenoj karijeri. Ana sa prvim suprugom Darkom Lazićem ima jednu ćerku, dok sa sadašnjim suprugom Danielom ima sina i ćerku.

S obzirom na to da je otkrila da nema dadilju i da joj suprug i bake predstavljaju najveću pomoć i podršku kada se radi o deci, mnoge je zanimalo da li ovaj par planira proširenje porodice na šta je Ana kratko odgovorila sa „Možda!“

Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz