Pretraži

Ljubav se rodila iz prijateljstva: Ko je lepotica koja je ukrala srce Dušana Vlahovića?

News
2
Foto:Printscreen/Instagram:vlahovicdusan

U centru pažnje se našla zbog veze sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem, a javnost je malo upoznata sa tim ko je Vanja Bogdanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Dušan Vlahović važi za jednog od naših boljih fudbalera koji ne prestaje da niže svoje fudbalske uspehe u italijanskom klubu “Juventus“. Kada je on u pitanju vezivali su razne devojke za njega, veze sa nekima od njih je demantovao, a za neke je pak samo ćutao.

Ono što je javnost oduvek znala jeste da je on pre početka svoje velike fudbalske karijere bio u vezi sa Vanjom Bogdanović, a nakon toga njegov izbor su bile uglavnom devojke poznate javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Dušan nije krio da letnje dane voli da provodi na egzotičnim destinacijama poput Ibice gde je često viđan u društvu atraktivnih manekenki i Instagram modela sa kojima su ga spajali.

Međutim za doček 2024. godine došlo je do promene u Vlahovićevom ljubavnom životu, pa je njegovim pratiocima bilo jasno da on uživa u ljubavi kada su videli fotografiju sa njegovom novom-starom devojkom.

Foto:Printscreen/Instagram:vlahovicdusan

Za novogodišnju noć Dušan je podelio fotografiju sa svojom bivšom, a sada po svemu sudeći i trenutnom devojkom Vanjom Bogdanović.

Foto:Printscreen/Instagram:vanjabogdanoviic

Vanja se trudi da svoj život sačuva od očiju javnosti, pa je tako i Instagram profil zaključan i ima nešto više od 200 pratilaca, a na internetu nema puno informacija o njoj.

@tvrdoglavajesam Vanja Bogdanovic 🤍 #dusanvlahovic #vanjabogdanovic #vlahovic #fyp #zenefudbalera #viral #foryou #juventus #fudbal ♬ Lisica 2 – Bossy

Na društvenoj mreži Tiktok se može naći dosta njenih snimaka, pa se može zaključiti da se Vanja bavi i modelingom, a da li joj je to primaran posao ili to radi u slobodno vreme ne možemo sa sigurnošću da potvrdimo.

@secretfairytale Vanja Bogdanovic i Anastasia Popovic photoshoot ❤️ #fyp #foryou #foryoupage #viralvideo #yxzcba #vanjabogdanovic #anastasiapopovic #photoshoot #supermodels #models #balkan #trend #trending #secretfairytake #fypbalkan #tiktoksrbija #beograd #viraltiktok #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #goviral #fyp ♬ januar i jun – 🪐

Ono što se može primetiti po komentarima jeste da su svi oduševljeni Vanjinim izgledom, te da nije ni čudo što je Vlahović odlučio da upravo ona bude njegova izabranica.

@tvrdoglavajesam devojka dusana vlahovica #dusanvlahovic #vlahovic #vanjabogdanovic #zenefudbalera #fyp #foryou #viral #serbia ♬ Ona Voli Fudbalere – In Vivo

Malo posle proslave novogodišnje noći usledio je i Dušanov 24. rođendan, a mnogobrojni prijatelji uputili su mu čestitke, među kojima se našla i ona koju mu je uputila njegova devojka Vanja.

Foto:Printscreen/Instagram:vlahovicdusan

Ona je na svom Instagram storiju objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su prisni, pa se po tome još jednom moglo zaključiti da je ovaj par zvanično ponovo u vezi.

@tvrdoglavajesam devojka vlahovica #dusanvlahovic #vanjabogdanovic #vlahovic #fyp #zenefudbalera #viral #foryou #juventus ♬ ZENA FUDBALERA – emaradujko

Ono što javnost zna jeste da su oni bili dugogodišnji prijatelji, a da se iz toga izrodila ljubav, međutim, kako neki kažu zbog njihovih godina i interesovanja veza nije opstala, ali par godina kasnije ovaj par se opet spojio i sada uživaju u ljubavi.

Foto:Printscreen/Instagram:vlahovicdusan

Internetom je kružila njihova prva zajednička fotografija koja se našla na društvenim mrežama, ali fanovi našeg popularnog fudbalera očekuju da će ih par u narednom periodu obradovati novim zajedničkim fotografijama.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News