Pretraži

Bila je na ivici smrti: Zvezda Netfliksove hit serije otkrila detalje borbe sa teškom bolešću, agonija trajala više od mesec dana

Showbiz
0
ešli park
Foto: Instagram printscreen/ashleyparklady

Glumica koja se proslavila zapaženom ulogom u Netfliksovoj hit seriji „Emili u Parizu“, Ešli Park, pre nekoliko nedelja obolela je od teške bolesti.

U decembru glumica je boravila u Aziji kada je osetila prve simptome, nakon čega joj se naglo slošilo, te je bila smeštena u bolnicu blizu Maldiva, nakon posete Tajlandu. Više od mesec dana je trajao oporavak Parkove koja se tek krajem januara oglasila na društvenim mrežama i otkrila da je upala u kritični septički šok koji je zarazio i pogodio njene organe.

„Dok sedim ovde i trudim se da shvatim i oporavim se od prvih nekoliko nedelja 2024. godine, jedina reč koja mi pada na pamet je zahvalnost. Dok sam bila na odmoru u decembru, nešto što je počelo kao upala grla eskaliralo je u kritični, septički šok koji je zahvatio i uticao na nekoliko mojih organa. Zahvalna sam što se moje zdravstveno stanje poboljšalo uprkos prognozama koje su nam dali“, započela je svoje obraćanje na društvenim mrežama mlada glumica.

Ešli se potom najviše zahvalila svom kolegi iz pomenute serije, za koga se do sada spekulisalo da su u ljubavnom odnosu, a što je ona sada indirektno potvrdila.

„Zahvalna sam najviše na Polu Formanu koji je bez pogovora bio uz mene sve vreme kroz ovo. Smirio si moje strahove, držao me u ambulantama, tri stranim bolnicama, nedelju dana na intenzivnoj nezi, kroz strašna snimanja, testove i injekcije, neverovatnu bol i veliku zbunjenost dok smo bili potpuno sami na drugoj strani sveta od svih koje poznajemo. Volim te Pol. Više nego što mogu da kažem“, napisala je emotivna glumica.

Parkova se potom zahvalila svim lekarima i osoblju koji su brinuli o njoj i pomogli joj da se snađe u ovoj situaciji u stranoj zemlji, ali i svima koji su je čekali kod kuće i pratili sa njom situaciju iz dana u dan. Ona je potom otkrila da se dvoumila da li da podeli vesti o njenoj bolesti s obzirom na to da se i dalje oporavlja.

„Oklevala sam da podelim šta se dešava s obzirom na to da sam i dalje u procesu oporavka… Ali sada znam da sam bezbedno sa druge strane najgoreg“, istakla je ona na kraju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Park (@ashleyparklady)

Njoj je na ovom postu više od 600 hiljada fanova i kolega pružilo podršku, a sada je glumica bezbedno stigla u Pariz, gde nastavlja svoj put ka oporavku. Njoj su između ostalih, najbolje želje uputili kolege sa seta serije „Emili u Parizu“, a jedna od prvih koja joj je došla u posetu jeste glavna glumica Lili Kolins.

„Duboko sam dirnuta i zahvalna na vašim prelepim porukama podrške, vaši ličnim pričama o sepsi i zaista svakoj osobi koja mi je pristupila sa ljubavlju… Žao mi je što mi je trebalo toliko dugo da odgovorim, samo sam želela da vas obavestim da mi je odobreno letenje avion nakon tretmana i sada se oporavljam i odmaram u Parizu gde sam dočekana toplom dobrodošlicom od strane mojih najbližih i moje „Emili u Parizu“ porodice. Ne mogu biti više uzbuđena zbog mog vraćanja na set za sezonu 4, kada mi bude odobreno od strane lekara. U međuvremenu, hvala za zagrljaje Lili Kolins“, napisala je Ešli uz slike sobe ispunjene cvećem i u društvu Kolinsove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Park (@ashleyparklady)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz