Pretraži

Dušan Vlahović prvi put u javnosti sa devojkom: Prelepa Vanja ukrala svu pažnju na košarkaškoj utakmici (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je jedan od mlađih fudbalera sa naših prostora, Dušan je i jedan od uspešnijih, te je njegova fudbalska karijera u Juventusu nešto što polako ide uzlaznom putanjom.

Činjenica je da je fudbal njegovo glavno i interesovanje, ali mediji ne mogu, a da ne otkriju i po nešto o njegovom ljubavnom životu. Ne tako davno otkriveno je da se ovaj fudbaler vratio svojoj devojci Vanji Bogdanović te da ovaj mladi ljubavni par sada uživa u ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Prvi put je javnost imala priliku da ih vidi zajedno na njegovom Instagram profilu uoči dočeka 2024. godine, a zatim i za njegov rođenadan, ali nisu viđeni u javnosti.

Ovog puta ovaj mladi fudbaler bio je gost jedne košarkaške utakmice, a društvo mu je ni manje ni više pravila njegova partnerka Vanja Bogdanović.

@dazn_it Hey @vlahovicdusan 👋🏻 Al Forum per Olimpia-Partizan c’è anche Dusan #Vlahovic 🤝 #DAZN ♬ suono originale – dazn_it

Snimak gde on i Vanja sede u prvom redu na utakmici je osvanuo na Tiktoku, a komentari njegovih mnogobrojnih fanova samo su se nizali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Prisetimo se, njegova devojka nije poznata javnosti, a njen profil na Instagramu je zaključan i broji par stotina pratilaca, te nije moguće videti njene objave. Na Tiktoku se može naići na njene razne snimke i fotografije, jer se Vlahovićeva izabranica bavi modelingom i to joj ide vrlo uspešno.

Ono što javnost zna jeste da su oni bili dugogodišnji prijatelji, a da se iz toga izrodila ljubav, međutim, kako neki kažu zbog njihovih godina i interesovanja veza nije opstala, ali par godina kasnije ovaj par se opet spojio i sada uživaju u ljubavi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz